Heropening Club iT op 27 december

Partyscene Redactie | 26 november 2002
headlines

Uiteraard vindt de reputatie van de iT zijn oorsprong in de extravagante feesten en bezoekers en de magische sfeer die de zaak jarenlang gekend heeft. Het is juist deze magie die de nieuwe eigenaren voor ogen hadden toen ze besloten de zaak een half jaar lang grondig te gaan verbouwen en hiermee om te toveren tot een club die wederom met de internationale top kan wedijveren!

Volledig aangepast aan het tijdsbeeld en inspelend op de huidige internationale trends qua inrichting en interieur is hierdoor een zaak onstaan met een stijl en allure zoals je die maar zelden in Nederland aantreft. Tel daarbij op dat het management "value for money" hoog in het vaandel heeft staan en niets staat een nieuwe hype meer in de weg.

De beste clubmuziek, de volledige restyling en de perfecte service zullen de belangrijkste ingredienten zijn waardoor "partypeople from all over the world" Club iT wederom zullen weten te gaan vinden.

Om een tipje van de sluier op te lichten verraden wij nu alvast dat er een o.a. een speciaal vip deck zal verrijzen. Vanaf dit deck zal men een spectaculair zicht op de dansvloer hebben. Van te voren kunnen hiervoor wekelijks tafels worden gereserveerd.

Club iT richt zich voor deze vrijdagen op een publiek van diverse pluimage en leeftijd, waarbij een relaxte en party attitude echter altijd een vereiste is.

De resident vrijdag dj die dit geheel muzikaal gezien in gaat vullen kan natuurlijk niemand anders zijn dan DJ JEAN! Deze dj die al tien jaar aan de absolute top staat en bij Club iT zijn internationale faam opbouwde zal er voor zorg dragen dat vrijdag weer DE VRIJDAG wordt!

Club iT is op vrijdag elke week geopend van 23.00 tot 06.00.

(toegevoegd:26-11-2002/13:10)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws