Shine indoor sessions in De Rechter

Partyscene Redactie | 25 november 2002
headlines


Hierbij zal één zaal in het teken van techno staan en één in het teken van ‘Digital Funk’. De ene maand ligt het zwaartepunt van de programmering bij Techno in de grootste zaal. De andere maand ligt de nadruk bij ‘Digital Funk’ en zal er techno in de kleine zaal te horen zijn. Het cafe is maandelijks het decor van de ‘6 hour sets’ waar je kunt chillen op warme en funky grooves.

In de techno zaal zal deze maand Esther Roozendaal beter bekend als Dj Estroe achter de decks plaats nemen. Deze Techno Lady heeft in de loop der jaren al op verschillende parties in binnen- en buitenland gedraaid en is jarenlang resident van de Mazzo in Amsterdam geweest.
Deze avond laat ze je horen waarom.

Aan haar zijde staat deze avond Obi-1 uit Maastricht. Obi-1 runt in het dagelijks leven de labels Sur/Muese Muzique waarop gerespecteerde artiesten als Carl A Finlow (Random Factor) en Funckarma hun platen uitbrengen. Obi-1 is geen onbekende voor de fervente Shine bezoeker, je hebt hem namelijk al op Illuminate en Shine Blueprints aan het werk kunnen zien.

Naast één zaal die zich richt op het beste van techno zal Shine, onder de noemer ‘Digital Funk’ , maandelijks één ruimte vullen met een hybride van twisted house, nu breaks en funky electro. Deze sound is in Engeland al razend populair en begint nu ook steeds meer zieltjes te winnen in de rest van de wereld.
Deze maand haalt Shine daarom één van de hotste deejays van dit moment naar Eindhoven om de Rechter op zijn kop te zetten:
Breakbeat pioneer Lee Coombs (UK).

Zaterdag 30 november 2002
22.00 uur – 04.00 uur • entree € 9,-
Locatie: De Rechter, Stratumseind 32, 5611 ET Eindhoven, tickets@shine.nl
voorverkoop €8,-(ex fee) @ Emotion, Bullit, Rare Records & Lokaal 27 te Eindhoven.
Mensen van buiten Eindhoven kunnen reserveren via tickets@shine.nl.

Next Indoor Sessions zaterdag 28 december met Colin Dale (UK), Skylla, Spacid (BE), Ari Daily en DJ Vaillant.

(toegevoegd:25-11-2002/14:53)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws