'Club Q vs. The Sessions' met Robin Albers

Partyscene Redactie | 25 november 2002
headlines


Sinds september worden The Sessions nu op zaterdagen gehouden, en dat werpt zeker vruchten af: na een goed bezochte zaterdag op 21 september met James Holden, was het tijdens de oktober editie met Andy Jarrod volle bak. Honderden mensen beleefden een bijna magische avond, waar dj's en publiek 1 werden. Volop motivatie dus om verder te gaan met de November editie, met ditmaal de volgende dj's.

C-Jay: organisator en resident van The Sessions, eigenaar van Sessions Recordstore te amersfoort, producer dance duizendpoot. Hou C-Jay in de gaten, want zeer binnenkort gaan The Sessions naar Engeland, krijgt hij een Engels management, én komt er een plaat uit van zijn hand, (co-productie met producer BlueSparkle) met remixen van Q Lock en SanProject.

SAN: is technisch gezien een wonderkind at the wheels of steel, en dat blijkt o.a. uit het feit dat niemand minder dan JOHN DIGWEED hem onlangs een mix heeft laten maken voor zijn show op Kiss FM. Duizenden luisteraars hebben op deze manier kennis kunnen maken met San.

Robin "Jaydee" Albers: wat valt er over Jaydee nog te zeggen?? Levende radio legende. Vele successen als producer staan achter zijn naam, met als grootste wapenfeit de track PLASCTIC DREAMS, de meest geremixte track ter wereld!
Sinds enkele weken is Robin ook weer terug met zijn "for those who like the groove" radioshow, ditmaal op DancenetFM.

Vanaf 22.00 start er een streaming en is Club Qvs. The Sessions live via www.q-radio.com te beluisteren. Club Q begint om 22:00. De entree bedraagt € 9,-

(toegevoegd:25-11-2002/13:11)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws