Flashback in Tropicana Rotterdam

Partyscene Redactie | 14 november 2002
headlines

Lexion en Chillnight hebben hun dj's voor deze gelegenheid opdracht gegeven om hun vinyl-archieven eens in te duiken en platen op te
zoeken uit de periode 1992 - 1996. De mainroom van Tropicana is "gehost" door Lexion met José, DJ Stephen en Calvin, aangevuld met gast dj Ronald Molendijk. In de bovenzaal zal Chillnight de gastheer zijn met als line-up Mike S, Melvin Warning, DJ Energy en gasten Lock 'n Load.
Zoals een goed feest betaamt, zal er ook een VIP deck aanwezig zijn. Het VIP deck is boven de mainroom, met een uitstekend overzicht over de complete zaal. In de VIP zullen bezoekers worden verwend met een flink aantal verrassingen en een uitgebreid buffet.
De kaarten voor dit feest, €16.- kunnen worden gekocht aan de deur van Tropicana. Wie echter zeker wil zijn van een kaart kan terecht bij de kantoren van Lexion (0900-bellexion) en Chillnight. Opgemerkt dient te worden dat iedere dame die gekleed is in iets met de kleur roze, gratis (normale) toegang hebben tot 23:00. VIP tickets (€35.-) uitsluitend op reservering via het telefoonnummer 0900-bellexion.
Flashback zal duren van 22:00 tot 07:00. Tropicana, Maasboulevard 100 in Rotterdam.
Meer informatie op de website van beide organisaties: www.lexion.nl of www.chillnight.nl.

(toegevoegd:14-11-2002/17:31)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws