Clubstars lanceert dubbel cd in vernieuwde SOL Amsterdam

Partyscene Redactie | 15 november 2002
headlines


Clubstars is een clubavond die nu ruim een jaar maandelijks op vrijdagavond in dj cafe sol plaatsvindt. Hiermee verkregen ze in korte tijd een trouwe aanhang en uitbundig publiek die zorgden voor een solide clubavond. Verschillende nationale en internationale djs namen plaats achter de draaitafels er werden waaronder Kenny Hawkes (uk), Benny Rodrigues, Jani, Edwin Bazen, Jefferson, Natarcia, Mark van Dale en Erick E.

Deze dubbel cd is uitgebracht naar aanleiding van het succes van deze avonden en daarmee een weergave van de muziek. De twee residents laten hiermee horen twee verschillende stijlen te hebben die elkaar ook weer aanvullen en versterken. Robert en Jayh zijn al lange tijd verbonden aan de Vaderlandse dansscene. Dit gaf de mogelijkheid nummers op deze cd te zetten van nationale en internationale producers, die nog niet eerder werden uitgebracht. Van bekende 'floorfillers' tot nummers, die nu alleen nog in het bezit zijn van djs als Nick Warren, Sander Kleinenberg, Danny Howells, Sasha, Anthony Pappa en Robert Owens. Deze clubstars cd is een overzicht van de hedendaagse house en tevens een vooruitblik op wat komen gaat.

Vrijdag a.s. vindt de cd-release party plaats in SOL Amsterdam aan het rembrandtplein met dj Robert Feelgood, Devious (radio538 powermix) en speciale gast Mark van Dale. Vanaf 22.00uur zullen er glazen champagne en cd's uitgedeeld worden.

CLUBSTARS*
vrijdag 15 november
lokatie | SOL . Rembrantplein 18 . Amsterdam
tijden | 22.00-00.00 cd-presentatie 00.00-04.00 party!
djs | Robert Feelgood . Devious (radio 538, powermix) & Mark van Dale

(toegevoegd:14-11-2002/16:24)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws