Twee jaar Club Risk in de More

Partyscene Redactie | 13 november 2002
headlines


Met wekelijkse ijzersterke programmeringen. Zo heeft daar menig (inter)nationale top-dj gestaan. Dj’s als; Louie Vega, Kerri Chandler, Kevin Saunderson, Sneak, Pepe Bradock, Roger Sanchez, Miguel Migs, Rolando, Jack de Marseille, Ian Pooley, Westbam, Tom Middleton, Sillicone Soul en Funk d’Void - om er maar een paar te noemen - hebben daar achter de draaitafels gestaan, en gezorgd voor memorabele avonden. Minstens zo belangrijk zijn de resident deejays zonder wie dit nooit gelukt was; Roog, Eric de Man, Richard, Marcella, Erick-E, Timst’r, Bart Thimbles en vele, vele anderen….

Voor het verjaardag feestje staan Risk-residents, en het meest succesvolle RiskMoRe duo, achter de draaitafels: Roog en Erick-E. Deze 2 dj’s stonden de afgelopen 2 jaar altijd garant voor een feestje, en voor een volle bak. Bovendien zijn zij de afgelopen 2 jaar verkozen tot de 2 beste house dj’s van Nederland.

Boven in het prachtige restaurant Nomads staan Cassie6 en Timmy, Die een opwachting maken voor een speciale Luvdancin editie. Daar kan men de cutting edge sounds horen. Van nu-jazz en broken beats tot usgarage, (classic)house, disco en funk. Alles kan, en alles mag. Geen grenzen, echter het accent zal op soul liggen…..

Om het geheel af te maken zal So Unknown…? het entertainment op de avond verzorgen. Het zal verassend zijn, en des Risk, serious fun baby!
Een feestje om niet te missen dus...

Club MoRe….
Rozengracht 133, Amsterdam
Tel 020 5287459
Entrance: 12 Euro / No presale
www.clubrisk.nl

DOWN: ROOG & ERICK-E
NOMADS: LUVDANCIN
FEAT: CASSIE6 & TIMMY

Theatre & Acts by: So…Unknown?
Visuals: Analog Recycling
Hosted by MC Stretch

(toegevoegd:13-11-2002/13:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws