Eighties Verantwoord voor ’t eerst in Amsterdam

Partyscene Redactie | 11 juli 2002
headlines


Dit is een dansavond die compleet in het teken staat van de jaren tachtig. In Utrecht is Eighties Verantwoord al ruim twee jaar een enorme hit. Elke eerste vrijdag van de maand is Ekko uitverkocht en eens per drie maanden is zelfs Tivoli vol met mensen die jeugdherinneringen willen ophalen of kennismaken met de muziek van vijftien, twintig jaar geleden. DJ’s 7 Inch Twins hadden afgelopen zomer succes op het dance-podium van Parkpop en in de Golf-tent op Lowlands. Eighties Verantwoord maakt dit najaar een tournee langs andere clubs in Nederland.

Eighties Verantwoord is een unieke jaren tachtig dansavond, omdat het meer biedt dan muziek alleen. 7 Inch Twins beschikken over vrijwel alle vinyl singeltjes die in de jaren tachtig populair waren. Bezoekers kunnen vooraf verzoekjes indienen per e-mail maar ook op de avond zelf via een computerscherm dat in de zaal hangt. Met hun collectie van duizenden singeltjes kunnen de 7 Inch Twins, die overigens de hele avond hun mond houden, voldoen aan alle wensen van het publiek.

In de kleine zaal van Panama wordt bovendien een 80’s lounge ingericht. De Baltimora’s draaien daar jaren tachtig muziek die minder geschikt is voor de grote zaal. Dus rustiger nummers, maar ook meer obscure alternatieve en zwarte muziek. Bezoekers kunnen ook daar gebruik maken van de spelcomputers of oude tijdschriften doorbladeren.

Eighties Verantwoord is bedacht en als merknaam gedeponeerd door 7 Inch Twins en ontwikkeld in samenwerking met Triomf en Zjelva Pro Motions.

Eighties Verantwoord
Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Zondag 24 november, aanvang 20.00 uur, einde 1.00 uur

DJ’s 7 Inch Twins

VJ’s en decor door Triomf

80’s lounge met de Baltimora’s

Entrée € 8,-

VVK: AUB en Panama in Amsterdam, Plato in Utrecht

Verzoekjes: seveninchtwins@hotmail.com.

Website: www.eighties-verantwoord.nl.

(toegevoegd:07-11-2002/17:36)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws