Earth teleurstelling pakt uit in meevaller

Partyscene Redactie | 10 augustus 2002
headlines

Maar wat aanvankelijk een teleurstelling leek te zijn was voor velen juist een meevaller, en wat voor een! Deze 'meevaller' heette dj Scumfrog, die het publiek in de Oude zaal verraste met zijn knallende en pompende New York-style house. Weinig subtiliteiten en vooral zeer luid en duidelijk. Na Scumfrog voerde San voerde het tempo nog meer op, maar het was jammer dat 'ie tegen Jarrod en Per in de Max op moest boksen. Waar kan ik mij laten klonen? Dan kan ik tenminste in beide zalen tegelijk zijn.

Hagenees Jerry kan ook terugkijken op een zeer geslaagde set. Als warm-up voor Andy Jarrod (wat 'ie vaker doet) bracht hij de Max lekker in de stemming met de o zo kenmerkende progressive sound. De rest van de avond liep hij met een grote glimlach op zijn gezicht rond die er niet van af te hakken was. En terecht, Jerry mogen we vaker terug zien. Andy Jarrod bouwde zijn set mooi op en zorgde in de Max voor een goede stemming. Per, die als resident als geen ander het earth-gevoel met zijn muziek over weet te brengen sloot dit keer af.

Ondanks de vrij stevige muziek was de sfeer opvallend vriendelijk en ontspannen. En zo raak je nog eens in gesprek met een 'die hard' Tiesto-fan, die voor het eerst op earth was. Ze werd meteen gegrepen door de diepe sound, die in de hard-house en trance meestal ontbreekt. "Maar ik moet er nog wel een beetje op leren dansen", zei ze. "Laat de muziek je lichaam bewegen", zei ik soepel. En dat deed ze...Poeh!

Dit was in alle opzichten weer een geslaagde earth. Maar maak je alvast klaar voor het drie-jarig bestaan in november... Met een line-up om van te watertanden: Cass, Lucien Foort, Mr. C, Terry Francis en jarige jop Per! Check www.earth-link.nl

Text: Edo Willemse

(toegevoegd:08-10-2002/12:08)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws