Johan Gielen trots op 50e plek DJMag Top 100

Partyscene Redactie | 11 augustus 2002
headlines


Graag hadden we Johan Gielen persoonlijk om commentaar gevraagd naar zijn entree in de dj lijst-der-lijsten, maar de tot Nederlander genaturaliseerde Belg (hij heeft al 15 jaar een Nederlands paspoort) zit, zoals zo vaak, in het vliegtuig. Anna Knaup van Johan’s boekingskantoor Anna’s Agency reageert blij: “Het is fantastisch dat Johan zo hoog is geëindigd.”
Dat Johan Gielen is opgenomen in de eregalerij heeft volgens Anna voornamelijk te maken met het feit dat hij de afgelopen jaren heel hard heeft gewerkt. “Johan is vooral in Amerika, Canada, Spanje en de Scandinavische landen een veelgevraagde dj. Hij heeft daar enorm veel gedraaid. Daar zullen waarschijnlijk ook een groot aantal stemmen vandaan zijn gekomen.”
Anna vindt het relatieve grote aantal Nederlanders in de lijst “belangrijk” voor de Nederlandse dancescene. “Het is goed dat we op zo’n manier onder de aandacht komen.” Het belangrijkste bewijs van het succes van Johan Gielen wordt geleverd als Anna probeert uit te vinden wanneer we Johan Gielen weer in Nederland kunnen horen draaien. Na veel geblader en een opsomming van een eindeloze rits landnamen vindt Anna de datum. Johan Gielen draait op 23 november in Starlight in Nijkerkerveen en op dezelfde dag in de «O» in Den Haag.

(toegevoegd:08-11-2002/14:59)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws