Winnen bij partyscene...

Partyscene Redactie | 23 september 2002
headlines


Trance Energy in Thialf was een van de klappers dit weekend. Veel mensen waren wel in voor een cd en een VIP plek op de gastenlijst. De uiteindelijke winnaars lieten er geen twijfel over bestaan.
Heleen Langendijk schreef ons dan ook:

"Vrijdag-middag hoorde wij dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor trance energy. Het was een top avond! Omdat wij de kaartjes via de 'guest' ingang moesten ophalen, kregen wij ook een vip-bandje om, waardoor wij opeens tot de vip behoorde! Zodoende veel boven gestaan, op een fantastische plek waar je de hele zaal kon overzien, en waar ook de DJ-s kwamen. Nog eventjes met Johan Gielen gepraat..... Kortom bedankt! Het was TOP!"

Ook Bart van der Vliet was winnaar:

"Ik ben zaterdag naar Trance Energy geweest en ik vond het echt geweldig! (het was vooral leuk dat ik en mijn vriendin toegang hadden tot het Guest-podium!). Dank je wel."

Deze mensen wonnen felbegeerde gastenlijstplekken voor Rio Night:
Katja Boor Kees de Graaff Anita Vlug
Ook voor de laatste HOME! in de Sinners gaven we kaarten weg. Er waren bijzonder veel reacties. Deze mensen wonnen:
Xavier Stella Stok Nanette Bernadina
Autumn Departure in de NEMO werd een geweldige flashback naar 'de Richter'. Karin Schaap won ondermeer een gastenlijst plek.

Verder gaven we kaarten weg voor Evolution, Liquid Sky in de Paradiso en diverse goodies. Wil jij ook zo graag een winnaar zijn? Ga dan deze week naar winnen!

(toegevoegd:23-09-2002/10:06)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws