Afterparty's in de Pacha

Partyscene Redactie | 20 september 2002
headlines


Met de slogan "Glory of the past, party to the future" gaat de
organisatie van Chillnight vanaf 6 oktober aanstaande de afterparty van de bekende Lexion feesten, 'The first' geven onder de noemer 'Aftervibes'. Samen met de Lexion zal Chillnight in ieder geval 3 versies doorgang laten vinden in de Pacha aan de Boompjes 751 in Rotterdam. Behalve dat beide partijen kunnen beschikken over een grote schare resident dj's zoals Stephen, José, Calvin, Jochen, Melvin W en Mike S zullen er ook een aantal kopstukken uit de Nederlandse scene acte de presence geven zoals Jean, Erick E en Mark van Dale.

De 2 grootste kenners op het gebied van afterparty's zullen garant staan voor uitstekend verzorgde feesten. Uiteraard zal ook het V.I.P. deck geopend zijn. De VIP zal door beide partijen als zeer exclusief worden neergezet. Behalve "the first" saturday is er dan nu ook "the first" sunday. Uiteraard zullen de beide organisatoren waken over hun strenge deurbeleid, waarbij partykleding een must is, en er een "zero tolerance" beleid gevoerd wordt voor wat betreft drugs. De feesten duren van 7 uur 's morgens tot 14:00 uur in de middag en de toegang bedraag ¬16.-, VIP's dienen ¬30.- euro neer te tellen en krijgen daar ondermeer eigen bediening aan tafel voor.
De kaartverkoop voor deze feesten is uitsluitend aan de deur bij Pacha. Clubcardholders en Chillnight members krijgen uiteraard voorrang. Voor reservering van de V.I.P. kun je contact opnemen met de Lexion: 0900-bellexion.

(toegevoegd:20-09-2002/10:04)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws