Grote Prijs van Nederland finales in aantocht

Partyscene Redactie | 18 september 2002
headlines


De finales van de Grote prijs van Nederland komen er weer aan. Traditiegetrouw strijden alle regiofinalisten in de maanden september en oktober om een plaats in de uiteindelijke finale in Paradiso. Die uiteindelijke finale is verspreid over het weekend van 29 november, 30 november en 1 december.
Ook alle deelnemers in de categorie Dance mogen zich gelukkig prijzen met hun successen in de Grote Prijs tot dusver. Zo gaat het de winnaar van vorig jaar in die categorie de laatste tijd voor de wind. Perplex mocht in de zomer al een succesvol optreden op Dancevalley aan zijn cv toevoegen. Hij vervolgt zijn succesreeks met een set op het Amsterdam Dance Event.

De eerste van de vier finales vindt vrijdag a.s. in Groningen plaats. Alle deelnemers in de categorie Dance staan die avond in Simplon. De deelnemers zijn: Sexy B, Solid Fundamental, 37,2ºC, 3-1 en Fellaz Vision. Verder zullen dj Cellie + zapclub ft. Jort, Thee J Johanz en Foefur zorgen dat het publiek zich de rest van de avond niet verveelt. De zaal is open vanaf 20.30 en de entree bedraagt 4.50 euro.

De volgende drie finales in de categorie Dance zijn:

28 september in Waterfront te Rotterdam 4 oktober in De Vloer te Utrecht 12 oktober in De Rechter te Eindhoven

We houden je in de tussentijd natuurlijk op de hoogte van alle details!

(toegevoegd:18-09-2002/11:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws