Chemistry Presents: The 3rd Seduction

Partyscene Redactie | 9 april 2002
headlines





De "Grand Opening" van de "Ero-lounge" !!! Dat wilden we natuurlijk niet missen . De VIP-lounge was vakkundig omgeturnd tot stripclub incl. paal en de daarbij horende danseressen. De champagne vloeide rijkelijk. En voor de minder bedeelde vip's onder ons werd er bier ,fris en Smirnoff a la Baja Beach-club verspreid.

Voor de snacks was er een ware oesterman uitgenodigd. Menigeen kon na het proberen rechtstreeks een bezoek aan het toilet brengen. Dan nog niet te spreken over de onaangename geur die de beste man verspreidde.
Afijn, bij de mannen rond de paal had het zijn uitwerking wel gehad. Er werd nl. flink gekwijld en getipt.

Maar vanwaar nu die "Ero-lounge" en al die pers ???

Dj Marcello, video-artist Paolo C. en glamourfotograaf Govert de Roos zette deze avond op om hun Ero-Lounge DVD aan het publiek en de pers te presenteren. Dat trok natuurlijk diverse bekende Nederlanders.(zoals van de week in alle bladen te zien zal zijn!) Naast de gecreérde lounge was de rest van de Escape ook heel ERO, met overal erotische danseressen en de "Ero-lounge" DVD op aardig wat tv's door de hele club.

Achter de Dj-spot was zelfs van onder tot boven de DVD te bewonderen op een groot wit doek. Heel spectaculair ! De daarbij horende muziek was echter vervangen door de sounds van Dj Tom de Neef (aka plastika) die met af en toe wat populaire uithalers het publiek uit hun extase haalde. Gevolgd door Dj Marcello zelf, die een fijne toepasselijke set neerzette, zoals we gewend zijn van deze resident.
Er was genoeg swing-ruimte beneden en lobby-ruimte boven met ok-publiek en idem-stemming! De avond werd gehosted door niemand minder dan Mr. Boskamp, die natuurlijk niet mocht ontbreken naast zoveel vrouwelijk schoon. De feestjes van Chemistry blijven prikkelen, dat bleek wel weer !!!

Voor meer prikkeling check: www.erolounge.nl

Tekst: Brenda Godin

(toegevoegd:04-09-2002/12:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws