Line up Integrate is rond

Partyscene Redactie | 16 augustus 2002
headlines


Op zaterdag 5 oktober zal Musika Tremenda (i.s.m. Paard op Hol) voor de vijfde keer het Integrate dance event organiseren in de Haagse Hogeschool.
De main room wordt voorzien van de beste tech-house en techno muziek door nationale en internationale dj-helden.
DJ Dave Miller is een van Nederlands snelst rijzende techno sterren. Ex-fotomodel en nu full-time heldin op de dansvloer, is Monika Kruse. Al jaren lang staat de live set van The Advent bekend als een van de allerbeste. The Advent staat garant voor pure ongebreidelde energie op de vloer. Afsluiter van de avond is de Sloveense dj Umek. Hij staat bekend als de ‘three-deck wizzard’ en werd op de afgelopen editie van Dance Valley tot één van de beste dj’s uitverkoren door het publiek.
De meer intieme tweede area staat in het teken van club, house en garage muziek. DJ Moos zal de avond opwarmen met zijn altijd aparte chill en sfeerklanken. Aan de veelzijdige Ron de Joode de taak om de cross-over naar de betere club en garage klanken te maken. De altijd goedlachse Sean McCaff zal wat meer (deep)house klanken ten gehore brengen. Om daarna de fakkel over te dragen aan zijn goede vriend Gaby Dershin.
Kaarten voor Integrate kosten € 25 in de voorverkoop en € 30 aan de deur.

(toegevoegd:16-08-2002/10:31)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws