DJ Fanclub vraagt zich vertwijfeld af: "Naar de klote?"

Partyscene Redactie | 24 juli 2002
headlines




Ik gooi dan dit doosje op de grond en stamp het plat. Dat vind ik leuk. Vandaag echter stonden 2 doosjes eieren in de koelkast. (Dat kwam door het bezoek van m’n schoonmoeder) Ik nam het laatste ei uit het ene doosje en gooide het volle doosje op de grond en stampte er op. (M’n schoenen had ik nog niet aan...)

Naar de klote? Wat heeft “naar de klote” met schoonmoeders te maken? Schoonmoeders?

“You can’t live with them and you can’t live without them.” Waarom eigenlijk niet? Ik kan heel goed “without them”. De mijne woont in Engeland en dat gaat het hele jaar goed. Behalve afgelopen week. Toen logeerde ze bij ons hier in Amsterdam. In ons eigen huis. En sliep in ons eigen bed...

Verder hadden we een gemiddelde rustige week. Maandag 1 begrafenis. Dinsdag 2. Dinsdag avond verjaardag van Professor Harry Wildeman in Nomads, Woensdag fotograferen. s’Avonds naar de Melkweg: Jeff Mills. Donderdag opening nieuw productiekantoor van “De Broertjes”, daarna plaatjes draaien in Mazzo en naar de Melkweg: Laurent Garnier.

Vrijdag fotograferen en s’avonds naar Restaurant Inez voor "Back to Brooklin" en s'nachts de Melkweg: Silicone Soul. Zaterdagochtend... (Later meer) Zaterdagavond wederom naar de Melkweg: DJ Krust (Topavond!) Zondag laatste keer naar de Melkweg: Earth met Felix, Per en James Holden. Maandag avond en nacht de roze-maandag van de Tilburgse Kermis aangedaan.
Afijn niks aan de hand dus!
Ware het niet dat deze week samen viel met schoonmoeders bezoek. Wat moest er ook nog “tussendoor”? Ophalen van Schiphol. Bezoek aan de Floriade, Madurodam, Panorama Mesdag, Omniversum (Vraag me niet waarom. Hoewel? Die stoelen slapen wel lekker).

Expositie van Paul Huf bekeken. Het bezoek aan het circus Herman Renz, was een hoogte punt! Uit eten etc... En weer terug naar Schiphol brengen!
Kijk en daar wringt de schoen.
Zo wordt een normale gemiddelde week een zeer vermoeiende week.

Ik weet het, het is nogal een cliché, dat klagen over schoonmoeders. Je zult denken: Als je er zo van baalt, van zo’n bezoek, doe er dan ook wat aan Undercover. Inderdaad. Alvorens verder te schrijven moet ik meedelen dat ik een notoire slaapwandelaar ben en dat het slaapwandelen meestal voorvalt als ik niet lekker in m’n vel zit. Of als ik vind dat er misstanden in mijn omgeving zijn.

Terug naar de Zaterdagochtend. Het is pakweg 11.00 uur als ik wakker word van mijn vriendin (Ja! De dochter van m’n schoonmoeder) die redelijk pissig mij duidelijk maakt dat ik verkeerd bezig ben... Hoezo? Ik lig toch gewoon in bed? Zaterdagochtend? Kom nou! Behalve dat ik vroeger had moeten op staan om naar Madurodam en weet ik veel, waar nog meer naar toe, te gaan lag ik niet alleen nog zo laat in bed, maar in m’n eigen bed! Oftewel ik ben slaapwandelend spiernaakt bij m’n schoonmoeder in bed gestapt om, naar wat later bleek 08.00 uur in de ochtend... Die arme schoonmoeder schrok zich een hoedje! (Hi, hi...?) Kijk dat m’n vriendin op zo’n moment wat boos is, is te begrijpen, maar volgend jaar zal ze me dankbaar zijn!

Wanneer we de volgende keer schoonmoeder uitnodigen voor zo’n logeer-weekje en ze bedankt (met een smoesje) vriendelijk, weet ik dat m’n vriendin alles vergeet en me alles vergeeft! Ook alle andere misstappen die ik gemaakt heb tijdens m’n slaapwandelingen...

Verdomme! M’n eitje... Helemaal vergeten... Naar de kloten!
Ook de schuld van m’n schoonmoeder!

Undercover

(toegevoegd:24-07-2002/13:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws