Club Risk start maandelijkse clubavond in Eindhovense club Rechter

Partyscene Redactie | 19 juni 2002
headlines


De Rechter aan het Eindhovense Stratumseind in het centrum van Eindhoven is vanaf januari dit jaar geopend en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de belangrijkste clubs in het zuiden van Nederland. Het voormalig Krabbedanspand staat met haar gevel sinds eind 19e eeuw aan het Stratumseind in Eindhoven. Het pand heeft tot in de tweede helft van de vorige eeuw dienst gedaan als kantongerecht. Dit verklaart de tekst JUSTITIA op de voorgevel en de huidige naam.

Het sfeervolle pand kent maar liefst 3 zalen welke een underground karakter hebben. De zalen kenmerken zich ook alle door het intieme karakter ervan. Een aspect wat Club Risk erg aanspreekt omdat daardoor muzikaal gezien wat meer "de diepte" gezocht kan worden.

Vanaf september 2002 zal Club Risk elke 1e zaterdag van de maand Eindhoven voorzien van "realhousemusic" & "serious fun" . Het programma zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Zaterdag 20 Juli aanstaande zal Club Risk een speciale zomer editie verzorgen in de Rechter te Eindhoven. Resident-jock Eric de Man zal in zaal 01 vergezeld worden door niemand minder dan dj Dimitri. Hitechsoul meets Realhousemusic!

In zaal 02 zal resident-jock Cassie 6 laten zien waarom hij de beste USGarage dj van Nederland is. Brian S (Rush, Chemistry)., een van de Amsterdamse talenten zal Cassie 6 hierbij ondersteunen.

Tot slot zal in zaal 03 "local hero " Max 404 alles behalve house draaien.

Voorverkoop voor dit evenement zal plaatsvinden in de bekende winkels in Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch.

(toegevoegd:19-06-2002/17:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws