ART RAVE II, Muziek en kunst in het teken van Jazz en Dance

Partyscene Redactie | 18 juni 2002
headlines



Gedurende de nacht werd de Rotterdamse Museumnacht gekoppeld aan het nieuwe uitgaanscentrum (Westelijk Handels Terrein) waar gezellige restaurants, clubs, winkels en kunst galerijen als paddestoelen uit grond schieten. Het bleek een groot succes waar vooral de artistiek, cultureel ingestelde party-people tot in de vroege ochtend dansten op de muziek van DJ’s Bruce Leen, Quintin de Rozario & Jessie K (vocals) en Mausse.

Aanstaande Vrijdag op 21 juni vindt de tweede editie ART RAVE van plaats in het nieuwe uitgaanscentrum van Rotterdam; Westelijk Handels Terrein. Dit keer zocht de organisatie van ART RAVE II (Cafe Restaurant de Loft, VIP’s, Land van Waas, Pakhuis 6) een samenwerking met het World Port Jazz Festival dat op 22 & 23 juni wordt gehouden op de Wilhelminakade rondom en in de cruiseterminal.

Tijdens ART RAVE II zullen ruim 15 kunstenaars tussen 20:00 en 02:00 hun kwaliteiten vertonen op diverse locaties binnen het Westelijk Handels Terrein. De bekende kunstenaarsinrichting Picasso uit Den Haag zal een eigen expositie inrichten. Naast de kunstenaars zullen de visuals verzorgd worden door BARKODE (Now & WoW).

Jazz meets Dance of soul meets soul. Met twee verschillende zalen zal dance in de ruimste zin des woords gedurende deze ART RAVE vertegenwoordigd worden met in de bovenzaal; DJ Roog, Chew Fu Phat (Live) & Dj Bruce Leen. In de beneden zaal zullen DJ Marcella, DJ Virgil en DJ Raaf plaats nemen achter de decks. In de benedenstraat en in de diverse gallerijen zullen Alice Rose (Ambient Soundscapes) en de festival-act Monsieur Dubois tevens te bewodneren zijn.

ART RAVE II, met een knipoog naar alle muziekliefhebbers met fijngevoelige smaakpapillen en vooruitstrevende kunstenaars.
ART RACE II begint vrijdag om 22:00 uur. Kaarten kosten €12,00 in de voorverkoop
Voor meer info kun je de volgende sites bezoeken
www.deloft.nl
www.landvanwaas.nl
www.vipsart.nl

(toegevoegd:18-06-2002/16:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws