Deep Cocktail at Odessa

Partyscene Redactie | 22 mei 2002
headlines

De Odessa, gebouwd in de gelijknamige Russische stad, is na een totale verbouwing het eerste schip in Amsterdam waar men kan eten, drinken, loungen en dansen. De beide wanden van het schip zijn rijk voorzien van patrijspoorten. In een ontspannen sfeer kan de bezoeker genieten van een uitgebreide menukaart. Een avondje Odessa is eten op een unieke locatie.

Op mooie zomeravonden is er vanaf juni dagelijks een BBQ op het bovendek, terwijl er op het benedendek à la carte gegeten kan worden. Onder het genot van exotische zomerse cocktails kan er de hele avond gedanst worden op tunes van dj’s als Mr. Rosso, Willem en Jake (GB). Van juni t/m september zullen er een aantal feesten plaatsvinden. Daarover nader bericht. Iedere laatste zaterdag en zondag van de maand zullen Mr. Rosso en Willem ‘behind the decks’ staan en iedere laatste vrijdag van de maand is het de beurt aan Jake.

Wellicht een leuk idee om voor het Drum & Rhythm Festival een hapje te komen eten (reserveren noodzakelijk) of na het festival voor een afzakkertje.

Odessa, Veemkade 259
T: 020- 419 3010

(toegevoegd:22-05-2002/15:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws