Kaartverkoop Sound/Vision van start

Partyscene Redactie | 21 mei 2002
headlines


Op 27 juli organiseert Stichting De Culturele Verbreding in samenwerking met de Stichting Promotie Den Haag, Silly Symphonies en de gemeente Den Haag eerste en enige dancefestival in Den Haag op het Malieveld.

Het Sound/Vision festival biedt een vernieuwende combinatie tussen dancemuziek, beeldende kunst en performance. Van 12:00 tot 00:00 uur wordt de verwachte 15.000 bezoekers een programma aangeboden bestaande uit een vooruitstrevende internationale dance line-up, theateracts, dansvoorstellingen en culinaire verrassingen. Het concept, in combinatie met het comfort en de persoonlijke benadering (het individu in plaats van de massa) dat het festival biedt, zal voor deze bezoekers dé reden zijn om Den Haag op 27 juli te bezoeken.

Op het gebied van horeca wordt op het Sound/Vision festival samengewerkt met diverse Haagse horecabedrijven. Deze vertegenwoordiging van restaurants biedt de bezoeker een uitdagend culinair aanbod dat zich onderscheid van het gebruikelijke festivalfood.

In de dagen voor én de nacht na het Sound/Vision festival vinden diverse aanvullende evenementen plaats, georganiseerd door bekende en minder bekende Haagse organisatoren, die Den Haag stuk voor stuk een positieve impuls geven.

Kaarten voor het Sound/Vision Festival zijn in een beperkte oplage vanaf eind mei te koop op de gebruikelijke verkooppunten.

(toegevoegd:21-05-2002/10:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws