KREMLIN presents 'AVB 004 TRANSPARANCE' by ARMIN VAN BUUREN

Partyscene Redactie | 17 mei 2002
headlines



Het afgelopen jaar is Armin van Buuren een ware wereldster geworden. Zo is hij onder andere resident DJ van superclubs zoals GODSKITCHEN, PASSION en GLOW. Hij zal deze zomer zelfs de resident DJ van GODSKITCHEN zijn op Ibiza. Zijn voorgaande drie mix CD’s waren stuk voor stuk een groot succes en de verwachtingen rondom AVB 004 zijn dan ook hoog gespannen. In de herfst zal Armin van Buuren zijn lang verwachte artiesten album uitbrengen.

Aanstaande zaterdag 18 mei zal Armin van Buuren een exclusieve 4-uur durende set weggeven in KREMLIN. Hij bevindt zich in uitstekend gezelschap. Resident DJ’s Astrid en Emjay zullen Armin van Buuren vergezellen tijdens zijn CD release party. Elke 50ste bezoeker zal een exemplaar van Armin’s nieuwe CD AVB 004 ontvangen.

Bovendien zullen Francesco Pico (One Star Records) en Bram van der Loo in de Vinyl Room - hosted by EVE - draaien. Francesco Pico is geen onbekende voor het publiek. In november 2001 stond hij al eens in de Vinyl Room samen met Benny Rodrigues. Francesco Pico staat onder contract bij Erick E’s One Star Records en is de producer van de enorme klapper ‘Magnitide Prefic 1’, die destijds grijs gedraaid werd in Engeland door DJ’s als Sasha, Graham Gold en Anthony Pappa. Naast Francesco Pico zal lounge DJ Bram van der Loo draaien, die onlangs nog gedraaid heeft op het SPACE IBIZA evenement in CUBIC.

Wij mogen 5 gesigneerde exemplaren weggeven van de nieuwe cd van Armin van Buuren. Kijk in "WINNEN".

Check ook www.kremlin.nl, www.clubeve.nl en www.unitedrecordings.com voor meer info.

(toegevoegd:17-05-2002/10:26)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws