Olav Basoski dit weekend te gast bij Hed Kandi op ID&T radio

Partyscene Redactie | 25 april 2002
headlines


Olav Basoski dit weekend te gast bij Hed Kandi op ID&T radio.
Sinds juni vorig jaar mixed en presenteert Hed Kandi DJ Mike van Loon op ID&T radio de Nederlandse versie van de Hed Kandi radioshow. Net als de orginele Engelse versie, gepresenteerd door Kandi's Hed Mark Doyle en uitgezonden op JazzFM, komen er in de show de allerbeste Chil-out, US garage en deephouse sounds voorbij, maar ook mixen van en interviews met artiesten, producers en DJ's.

De afgelopen maanden waren o.a. te gast: Bruno (Café del Mar), Jon Cutler, Matt Mau (Kings of Tomorrow), Allan Russel (Black Vinyl) en Stonebridge.

Komende zondag is producer, remixer en DJ Olav Basoski te gast. Hij verzorgde remixen voor vele grote namen als: Frankie goes to Hollywood, Moby, James Brown, Todd Terry, Funky Green Dogs en Robin S. Olav is echter ook zeer bekend over de hele wereld voor zijn eigen produkties met name zijn Samplitude serie, maar ook voor zijn produkties uitgevoerd onder de namen Sil, Pancake en Wodka Wasters waarmee hij het Nederlandse label Work internationale bekendheid bezorgde.
Met Opium Scumbagz, uitgebracht op Defected UK, had Olav een van de grootste clubhits van 2000. Superstar GE brengt dit jaar wereldwijd 3 nieuwe Samplitude Eps uit. De eerste, Samplitude Vol. 11 verschijnt 1e week juni.

Olav is dus deze zondag te beluisteren op ID&T Radio tijdens de Hed Kandi show 12.00 - 15.00 uur, maar volgende week ook via Partyscene.nl waar deze uitzending online te beluisteren zal zijn.

Links:
www.olavbasoski.nl
www.hedkandi.com
www.id&t.com
www.recordcompany.nl

(toegevoegd:25-04-2002/15:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws