DJ Fanclub: Telkens weer!

Partyscene Redactie | 23 april 2002
headlines




Telkens weer! DJ Fanclub schrijft onzin, leugens, roddel en achterklap. Oftewel: geleuter van een kleuter... Telkens weer!

Telkens weer?
Neen! Het is nog veel erger! Ik ga in m’n eigen verzinsels geloven! Toen ik laatst, het zoveelste mailtje binnen kreeg, met zeer lief en goed bedoelde adviezen (Gijs) omtrent onze DJ Fanclub party-boat, was ik wederom blij en verrast te lezen dat zoveel mensen ons met die boot wilden helpen. De party-boat is ook al geboekt voor verjaardagen (Mark van DIF), trouwpartijen (Thijs), en gevraagd om Haarlem (Reinder) en Alkmaar aan te doen. Ook hebben we sollicitaties binnen gekregen van lieve mensen (Jesse en Jaap, bedankt!) die graag op onze party-boat willen komen werken! Prachtig. Heerlijk!

Telkens weer!
Telkens weer vervult het mijn hartje met blijdschap als ik weer zo’n mailtje krijg. Maar telkens weer val ik terug in de realiteit... Telkens weer!
We hebben GVD helemaal geen party-boat gekocht. Die hele DJ Fanclub bestaat niet eens! Hoezo fanclub? Een fanclub zonder leden? Geen centje contributie! En geen centje subsidie! Allemaal liefdewerk! Hoe zouden wij van DJ Fanclub 700.000 EURO’s bij elkaar geschraapt moeten hebben, voor zo’n schip? Laatst stapte ik op m’n fiets om naar onze boot te gaan... Shit! We hebben helemaal geen boot! Telkens weer trap ik in m’n eigen verzinsels! Enfin, laat ik er maar over ophouden, het wordt zo’n gezeur anders... aan één zeur-Piet (zeur-Victor) hebben we wel genoeg hier op deze site! (Guttegut, wat kan die Victor Brand zeuren, zeg! Oeps nu ben ik weer aan het zeuren...)

Telkens weer!
Telkens weer verbaas ik mij over mijn brede muziek-smaak. Schreef ik vorige week nog vol liefde over de nieuwe CD van Wally Tax, wil ik het deze week eens over Willeke Alberti hebben! Ja, lieve Willeke,
je was fantastisch afgelopen zondag in Paradiso! Kijk daar hoor je die recensenten van PartyScene niet over. Waarom? Is Willeke niet hip genoeg? (Gezeur?)

Telkens weer?
“Telkens weer” was het nummer dat je zong terwijl ik je fotografeerde, lieve Willeke en telkens weer wanneer ik dat nummer hoor, schiet ik vol. Telkens weer!”

Telkens weer!
Lieve Willeke telkens weer als ik dat mooie gevoelige “Telkens weer” hoor wil ik dicht bij je zijn... Ik wil je voelen. Ik wil je ruiken. Het is net zoiets als Mick Boskamp heeft met zijn John Digweed, maar dan anders. Mick en John zijn mannen, die niet van de herenliefde houden, terwijl jij en ik man en vrouw zijn... Of het moet zo’n verhouding zijn die Victor Brand met zijn hondje “John” heeft en daar wil ik nu ff liever niet aan denken! Enfin, je weet wel wat ik bedoel, hè Willeke? Telkens weer die gevoelens. Ik wil met je op de foto! Telkens weer! Sommige jonge lezertjes, denken nu “Waar gaat dat “Telkens weer” nummer eigenlijk over?”. Voor jullie zal ik bij deze de letterlijke tekst afdrukken:

“Telkens weer - Willeke Alberti”

“Telkens weer, haal ik me in m'n hoofd dat ik die hemel krijg, die me wordt beloofd telkens weer, wordt alle blauw weer grauw sta ik teleurgesteld, buiten in de kou maar telkens weer , denk ik er komt er één waar ik alléén voor leef , mijn hart aan geef bij wie ik vind ..dat wat ik nu ontbeer liefde voor altijd telkens weer Telkens weer, slaat wat er vroeger was weer als een vlam omhoog, uit de oude as telkens weer, alsof het nooit geneest blijft er die pijn bestaan , om wat is geweest Maar telkens weer, denk ik er komt er één waar ik alléén voor leef, mijn hart aan geef bij wie ik vind, dat wat ik nu ontbeer liefde voor altijd ...telkens weer”

Lieve Willeke,
zoek niet langer naar die één waar jij alleen om leeft, waar jij je hart aan wil geven en bij wie jij vind wat je nu ontbeert. Die liefde voor altijd? Telkens weer? Je hebt hem al gevonden:

Lieve Willeke,
ik wil je graag binnenkort weer zien!
A.s. zaterdag 27 April treed ik in Paradiso op als DJ tijdens de 4de Stroboscopic party. Ik draai plaatjes, samen met Dave “Dinges” Da Costa en DJ Kostas. Het wordt vast leuk! Kom je ook? Dan ga ik zeker een paar plaatjes van jou (of voor jou) draaien...

Wat een hoop lulkoek weer...
Telkens weer!

Undercover

PS:
Wat te doen met koninginnedag?
DJFC-tip van de week:

DJ FANCLUB GARAGE SALE
op dinsdag 30 april van 14.00-20.00 uur
“Celebrity DJ snuffelmarkt in en voor onze garage met verkoop van:
vintage house memorabilia (t-shirts, buttons etc) historische decorstukken, Pinguin Club souvenirs, prehistoric hi-fi app.,collectable Cds & mix-tapes, kant-en-klaar flyer collecties, oude (&jonge) garage DJs, 2de hands Gouden Kabouters en veel meer...
ANJELIERSTRAAT 59 AMSTERDAM

(toegevoegd:23-04-2002/10:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws