Diesel Super Stripes in Las Palmas

Partyscene Redactie | 22 april 2002
headlines

Bij binnenkomst werd al direct duidelijk dat het feest gevuld was met een besloten groep mensen, die uitsluitend bestonden uit genodigden. Bezoekers met allerlei achtergronden, maar allemaal met affiniteit voor het clubcircuit, Diesel en mode hebben op legio manieren kaarten voor dit feest kunnen bemachtigen.

Altijd prettig als er verschillende zalen zijn om te kunnen vertoeven, dat houdt de mind alert.

Ook Las Palmas is twee zalen rijk, in casu een grotere (hoofd)zaal en een wat kleinere (sub)zaal. Boxballen sierden de grote zaal, maar in de laatstgenoemde zaal vond pas echt het spektakel plaats. Wat een fabuleuze combinatie van top dj's was neergezet! Benny Rodrigues versus Laidback Luke was een sierlijk maar fanatiek gevecht met hier en daar rake klappen van techno-invloeden.De bijpassende sfeer in de kleinere zaal was ontspannen, knus en vooral partyminded. De meeste Dieselgangers waren zichtbaar onder de indruk van het dj-duel dat zijn talenten met trots en kracht presenteerde. De draaitafels van Benny Rodrigues en Laidback Luke waren tegenover elkaar geplaatst, waardoor de prominente dj's allebei tegelijk, tegen en met elkaar, draaiden. Wat een inzicht, gevoel, samenwerking en creativiteit is hiervoor nodig en hebben zij dit op hun beurt kunnen waarmaken..... ongeëvenaard goed!

In de grotere zaal werd het publiek opgehitst door dj Real en Mr. Wix. Een compleet ander verhaal dan het voorgaande (smaken verschillen), betreffende de muziek en ook het publiek (nog meer gemêleerd/ multi-etnisch/cultureel).

Een beetje een dissonante nasmaak van deze zaal werd veroorzaakt door de wat minder goede afstelling van het geluid. Hierdoor kwamen de hiphop/ disco/ breakbeat/ eclectische/ groovy -klanken van dj Real niet geheel tot hun recht.

Aan een act had de organisatie van Super Stripes uiteraard ook gedacht. Onherroepelijk gaan de gedachten van menig partybezoeker nu uit naar mooie sexy dansende vrouwen op een podium... Maar nee, het waren twee gespierde boxers die de show stalen door een fysiek hard gevecht in een heuse ring neer te zetten die de zaal domineerde. Wees gerust mannen onder ons, er waren in de rustpauzes van het gevecht wel intermezzo's van mooie dames te zien in de ring. Minpuntje hierbij was alleen dat de muziek werd stilgezet tijdens het gevecht, waardoor het geheel wat serieus overkwam. Klein minpuntje dus dat bij verre niet opweegt tegen de perfecte set van Benny en Laidback Luke en de algemene gezelligheid van de avond, dat alles weer goedmaakt!
Resumerend: een onmisbare avond voor de echte muziekliefhebber, Diesel freak en socializer gesitueerd in een geschikte sfeervolle locatie als Las Palmas.

Meer info Diesel: artikel in BLVD nr.9 'Diesel, Het platteland als inspiratiebron voor Diesel Industries'

Tekst: Trish

(toegevoegd:22-04-2002/11:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws