Weekend up-2-date

Partyscene Redactie | 13 april 2002
headlines


15 april is de datum dat Hed Kandi haar tweede Stero Sushi album lanceert.
Op het schijfje kun je producties van Masters at Work, De La Soul en The Rurals verwachten. De dubbellaar omschrijft zich als sexy-deepbass-beat-house. Het moet niet gekker worden met al dit soort benamingen.

Een plek waar het zeker niet gekker moet worden is Ibiza. Deze zomer zal Carl Cox zich aansluiten als één van de residenten van Space. Wekelijks zal Carl een zes uur durende set weggeven, verdeeld over twee sessies. De eerste zal in de vooravond op het terras plaatsvinden en de tweede primetime in de club. Zijn residentschap begint op 8 augustus tot 12 september.

Nog meer residenties. Paul Oakenfold is door Pete Tong uitgenodigd om hem deze zomer bij te staan tijdens zijn “Perfecto Night” in Pacha Ibiza. Het is voor Pete de eerste keer dat hij een vaste draaiplek heeft op hét eiland. Er is deze komende zomer veel goeds te beleven op Ibiza.

Platenlabel Perfecto zal op 29 april de nieuwe single van Timo Maas uitbrengen. De track, genaamd “Shifter” bevat een vocale bijdrage van ex Blue-Note MC Chickaboo. De remixversies van deze single staan op naam van Roger Sanchez en Scanty Sandwich. Volgens Timo bevat de electro-garageplaat een scheut meer funk dan we van hem gewend zijn.

He heren van Daft Punk zijn boos, en wel op hun eigen president Jacques Chirac. Chirac heeft namelijk Daft Punk´s wereldwijde hit “One More Time” gebruikt voor zijn campagne.

Via een faxbericht heeft de groep de president vriendelijk verzocht hun materiaal niet te gebruiken. Volgens Daft Punk zou hij de track puur gebruiken om hip over te komen bij de jeugdige kiezers.

Groove Armada zal de volgende compilatie van Azuli´s “Another Late Night” mixen. De heren vinden dit project een mooie gelegenheid om hun persoonlijke muziekkeuzes tentoon te stellen. Het geeft een onvervalst beeld van hun inspiratie, aldus Groove Armada. 20 mei ligt de CD in de winkel.

Op 29 april wordt onder de noemer Qontact Queensnight in de Heineken Music Hall te Amsterdam en in het Beursgebouw in Eindhoven een dubbel dance-evenement gehouden. Via beeldschermen, webcams en chatmogelijkheden staan bezoekers van beide feesten met elkaar in contact. De line-up bestaat o.a. uit Astrid, Marco V. en Judge Jules.

(toegevoegd:13-04-2002/20:55)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws