Report: Erotiek in Kremlin

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Afgelopen zaterdag stond in Kremlin een internationaal vermaarde dj in de grote zaal. Sister Bliss. Hoewel het haar niet lukte het publiek weg te houden van een ontketende San, bewees zij waarom ze een fenomeen

Sister Bliss is natuurlijk vooral bekend van Faithless waarmee ze hits heeft gehad als God is a dj en recent nog We come one. Een set bijwonen van iemand als Bliss is meer dan alleen goede muziek. De manier waarop zij haar platen aan elkaar mixt is een toonbeeld van gratie. Niet zelden zie je dat mensen niet dansen maar vol bewondering naar haar kijken. Dat is dan ook zeker de moeite waard. Met haar slanke handen beroert ze de knoppen op haar mengpaneel. Haar spitse koppie gaat ondertussen gracieus op en neer onder de lome klanken van haar platen. Opperste concentratie gekoppeld aan erotiek. Helaas kon ze de aandacht van het publiek niet gedurende haar hele optreden vasthouden. De grote zaal van Cubic was op een gegeven moment bijna leeg, omdat iedereen uit zijn dak ging in de kleine zaal bij San, waarvan het leek of hij zijn pitchcontrol in de hoogste stand had geblokkeerd. Zijn set blonk uit door gedrevenheid. Overigens is het goed idee om ook eens naar San te gaan kijken. Zijn drive werkt erg aanstekelijk. Aan het eind van de avond verhuisde de man van de kleine naar de grote zaal, om daar Sister Bliss met gepast respect af te lossen. Het was niet de beste avond Kremlin. Dit werd vooral veroorzaakt door de half lege zaal, wat op zijn beurt weer veroorzaakt werd door de publiekstrekkers Impulz en Trance Energy elders in het land. Toch is een wat mindere avond Kremlin nog steeds een dikke acht in mijn ogen omdat de sfeer en muziek altijd net iets beter zijn dan elders. DIF party facts:
Feest: Kremlin Locatie: Cubic, Amsterdam Djs: Sister Bliss, Emjay, San Deurbeleid: als altijd correct en snel Toiletten:schoon Garderobe: € 1 Bar: als het deurbeleid, correct en snel Licht: Uitstekend Geluid: goed, af en toe een uit fase klinkende tweeter Decor: lekker donker Sfeer: Gezellig en erg vriendelijke partypeople DIF rating:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws