Club Sinners verbouwt, ‘as we speak’...

Partyscene Redactie | 14 maart 2002
headlines




Je hebt een leuke discotheek in een leuke stad en op een dag bedenk je dat het tijd wordt om de boel ’s grondig te verbouwen. Een goede kennis is helemaal into interieurs en maakt wat schetsjes achterop een sigarendoosje. Ziet er leuk uit, denk je nog, doe maar. Tegelijk plan je een tijdje later een gezellig feest voor een clubje hot shots uit de dancescene. Onder ons een vorkje prikken en wat bijpraten in een ongedwongen sfeer: wie is daar ooit slechter van geworden?
Vandaag komen deze twee zaken op een wonderlijke wijze bij elkaar. De leuke discotheek is Club Sinners in Amsterdam en het gezellige feestje is het Lucky People Center. Een race tegen de klok. Over de vloer in Sinners krioelt op dit moment een ‘workforce’ van 30 man rond die als waanzinnigen zagen, schuren en timmeren. De sfeer is zeg maar 'gezond gespannen'. Vanavond om acht uur moet alles klaar zijn. Tot die tijd kunnen we niets meer doen dan de vingers kruisen in de hoop dat ons schietgebed verhoord wordt. Het moet lukken...

PS: Vanavond of aanstaande zondag (als de officiele opening plaats heeft) een poging wagen om de verbouwde Sinners binnen te komen terwijl je NIET in het bezit bent van een kaartje, kun je helaas vergeten. Beide avonden zijn tot de nok toe uitverkocht. Sorry!

(toegevoegd:14-03-2002/11:31)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws