World DJ Day Update

Partyscene Redactie | 18 februari 2002
headlines


Dit grote evenement zal plaatsvinden van 2 tot 9 maart 2002. De opbrengst gaat naar het Nordoff Robins CharityFund, een internationale organisatie gericht op muziek therapie voor kinderen. Dit fonds maakt het mogelijk om zieke, getraumatiseerde of gehandicapte kinderen in aanraking te laten komen met muziek. Elke week worden er honderden mensen met succes behandeld, maar geld is er nooit genoeg. Daarvoor dit initiatief van DJ’s all over the world.

Nieuw Zeeland, Amerika, Argentinië, Brazilië en Taiwan zijn enkele landen uit het grote aanbod. Ook Europa draagt zijn steentje bij. Noorwegen, Zwitserland, Italië en Engeland zullen meewerken aan dit evenement. Zo hebben ook DJ Lottie en Youssef zich reeds aangemeld. Fabric in Londen zal 4 maart van 9.00 pm tot 03.00 am in het teken staan van World DJ Day. De avond zal live worden uitgezonden op Radio1.

Natuurlijk kan ook ons Nesderland niet stil blijven zitten om aan dit spektakel deel te nemen. Initiatiefnemer Wessel van Diepen is nog steeds bezig met
het oproepen van DJ’s onder het motto: The more the marrior. Aanmelden kan via WorldDJDay@radio538.nl.

Ook Dj’s als Carl Cox, Seb Fontaine, Paul Oakenfold, Roger Sanchez en Paul van Dijk zullen zich inzetten voor het Nordoff Robins CharityFund.

(toegevoegd:18-02-2002/14:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws