Space Ibiza lanceert residency Cubic

Partyscene Redactie | 2 juli 2002
headlines


Dit is de locatie, waar wekelijks de internationaal vermaarde KREMLIN clubavond wordt gehouden. In 2001 werd deze clubavond zelfs door de Ministry of Sound genomineerd als ‘Best International Club 2001’. Op dit moment ondergaat CUBIC een complete metamorfose. De verbouwingen vorderen gestaag en zoals het zich laat aanzien, wordt de club getransformeerd tot de absolute top locatie van Nederland. SPACE, daarentegen, is de meest geroemde ‘after-hours’ club ter wereld.

In 1988 opende SPACE voor het eerst haar deuren voor het publiek. In het begin was de grote, imposante binnenzaal ‘the place to be’, terwijl de inmiddels legendarische ‘Terrace’ destijds fungeerde als een rustige after-hours bar. Vandaag de dag geniet SPACE van een unieke status in de dance scene. Feestgangers over de hele wereld vliegen naar Ibiza om alleen het openings- en sluitingsfeest van SPACE mee te mogen maken. Bovendien beschouwen een groot aantal internationale top DJ’s SPACE als hun favoriete club. De club werd onlangs uitgeroepen tot ‘World’s Best Club’ door het trendy mode magazine ‘The Face’. Dezelfde eer viel de club ten deel tijdens de prestigieuze Dancestar Awards 2001.

Het afgelopen jaar heeft SPACE een wereldtour gemaakt. Het ‘stylish clubbing’ concept van SPACE was een groot succes in alle plaatsen die aangedaan werden. Nu strijkt de club neer in Amsterdam voor een aantal events. Het spreekt voor zich dat SPACE niet om Amsterdams meest prestigieuze club heen kon. Daarom zal SPACE een aantal events organiseren in samenwerking met CUBIC. De ‘Balearic sound’ en het unieke SPACE sfeertje zullen in deze top locatie gecreëerd worden. Zorg dat je er bij bent, wanneer SPACE IBIZA de aftrap geeft van haar residency @ CUBIC.

Check www.globalclubbing.nl voor meer informatie m.b.t. dit speciale evenement.

(toegevoegd:07-02-2002/14:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws