Week-End-Up-2-date

Partyscene Redactie | 2 januari 2002
headlines

Tot 17 februari heeft Napster de tijd gekregen om met platenmaatschappijen tot een overeenkomst te komen betreffende het aanbieden van muziekfiles via internet. De onderhandelingen tussen Napster en de maatschappijen zijn in volle gang. Namen zoals Sony Music, AOL, BMG en Time Warner gingen akkoord. Platenmaatschappij EMI wil niets van een samenwerking voor een nieuwe service weten en wil dat de vervolging wordt voortgezet. Napster wil de nieuwe, betaalde service dit voorjaar lanceren. Het lidmaatschap zal tussen de vijf en de tien Euro gaan kosten.

Fatboy Slim heeft een remix gemaakt voor Macy Gray’s track”Sexual Revolution”. Dit duo kent elkaar al van een eerder project waar Macy Fatboy’s Demons inzong.

Paul Oakenfold houdt van sportevenement. Op 2 februari zal hij op de Super Bowl zijn kunsten vertonen. De Olympische Winterspelen laat hij ook niet onbespeeld. Deze twee evenementen vormen de kick-off van een zwaar dj-tournee. Daarnaast zal hij met maatje Fatboy Slim tijdens het WK voetbal in Japan in alle clubs zijn draaikunsten vertonen. In de stad waar het Engelse elftal een wedstrijd speelt zullen Paul en Fatboy aanwezig zijn.

Chemical Brothers zijn hot, zo hot dat ze met de hotste rapster van dit moment een track hebben opgenomen. EVE is met de Chem.Bros te horen op een productie voor de soundrtrack van Blade 2 waar Wesley Snipes wederom in zal schitteren.

Stereo Sushi en Acid Lounge zijn de twee nieuwe labels die Hed Kandi zal lanceren.Stereo Sushi wordt een concept in Japanse stijl terwijl Acid Lounge een chillout idee is. Stereo Sushi part 1. wordt op 25 maart uitgebracht en bevat nummers van Jon Cutler, Kings of tomorrow en Dido

So solid crew zal optreden tijdens de Brit Awards. Naast deze enorme band zullen ondermeer; Kylie, Dido, en de Gorillaz ook optreden. Het evenement vindt op 20 februari plaats in “Earls Court’” in Londen

X-press 2 heeft eindelijk hun debuutalbum weten af te ronden. “Mizikizum” komt op 22 april uit
Acteurs Will Smith en Martin Lawrence zijn met regisseur Jerry Bruckheimer in onderhandeling voor een tweede deel van Bad Boys.

Steven Spielberg en Tom Cruise zullen samen een film maken. Ghost Soldiers zal de productie heten, en wordt een oorlogsfilm. Het koppel Cruise, Spielberg heeft al een film (Minority Report) op de planken liggen maar wordt pas later dit jaar uitgebracht.
Filmmaatschappij Miramax heft de rechten gekocht voor het maken van een film over Bin Laden. De film zal Osama’s plan om het Wite huis op te blazen nader naar voren brengen.

We sluiten de week af met een knaller. Italian Stallion Sylvester Stalllone is met zijn idee voor een “Rocky 6” naar MGM gestapt. MGM wil alleen met de spierbundel in zee als hij eerst zichzelf kan bewijzen met een andere filmhit. Dit zal een moeilijke opgave worden. Succes ermee Sly.

(toegevoegd:01-02-2002/16:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws