Wisjedatjes

Partyscene Redactie | 18 januari 2002
headlines

De duitse dj/producer Timo Maas zal in April zijn nieuwe cd uitbrengen. Op de cd kun je producties met R&B zangeres Kelis en Finely Quaye. De naam van de cd zal “Loud” heten en wordt uitgebracht op het label Perfecto.

Timo is niet de enige met een nieuw schijfje, collega dj Derrick Carter uit Chicago brengt zijn cd “About Now” in maart uit. Het wordt zijn eerste mix-cd in vijf jaar en moet een ware presentatie van Derrick’s dj-ervaringen worden.

We blijven bij cd-releases. Australische dj Anthony Pappa is van plan te starten met een serie van mix-albums. Deze zal in April van start gaan en wordt uitgebracht op het label “Resolution”. De man in kwestie in 15 februari te aanschouwen in Escape tijdens Renaicance.

New Yorkse producer Moby zal volgende maand op de Olympische Winter Spelen in Salt Lake City aanwezig zijn. Voor de spelen heeft Moob en stuk geproduceerd dat op de eindceremonie gebruikt zal worden Hij zal het nummer live voor alle atleten ten gehore brengen. Verder is Moby druk bezig met het produceren van zijn nieuwe album genaamd “18” Hierop zal o.a. R&B diva Angie Stone haar stem laten horen.

Boy George heeft twee clubtracks opgenomen met niemand minder dan Judge Jules. De ene track draagt de naam “Out of Fashion” en de ander “Poverty”. Naast Judge is Boy ok ook met de Duitse producer Sash de studio ingedoken voor het nummer “Run Run Run”.

Techno en hardhouse-event Shockers, zal dit jaar op plaatsvinden op zaterdag 27 april in de Amsterdamse Rai. De kaartverkoop gaat op donderdag 31 januari van start.

De So Solid Crew is van plan een eigen Kledinglijn te lanceren. Een mode-ontwerper zal een kledinglijn voor de groep ontwerpen. De dameslijn zal grotendeels bestaan uit topjes en bikini’s…

Sander Kleinenberg maakt zich klaar voor een debuut in het Londense Pacha. Op de befaamde Musica Night (thema-avond van Pacha) zal de Nederlandse progressive dj zes uur lang platen draaien. Sander’s debuut zal op 22 februari plaatsvinden.

Dj’s San en Astrid vieren zaterdag 19 januari hun verjaardag tijdens Kremlin James Holden, Steven Caceido en Pete Gooding zullen tevens aanwezig zijn om dit verjaardagsfeest mee te vieren.

Jules Deelder is 20 januari de headliner in de Haarlemse Stalker.

(toegevoegd:18-01-2002/18:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws