Wim Lex' Column Royale

Partyscene Redactie | 12 mei 2001
headlines



Mijn verloofde en ik liepen afgelopen voorjaar te shoppen in Argentinië, toen ik werd gebeld door mijn voormalige vriendin Merel, bekend van Silly Symphonies.
Zei vertelde mij dat ze een wel zeer bijzonder cadeau voor mij had en of ik dit direct wilde oppikken als ik weer in het land was.
Na het weekend reed ik, nieuwsgierig geworden, naar Amsterdam waar ik Merel in het geheim ontmoette.
Natuurlijk hadden we veel bij te praten en ik stuurde mijn persoonlijke beveiliging naar het casino om zich daar een uurtje te vermaken.
Al pratend over de ins- en outs van de Nederlandse partyscene zat Merel steeds in haar tas te rommelen.
Ik vroeg haar of ze iets kwijt was, wat ze ontkende. Met enig schaamrood op de kaken trok zij geheel onverwacht een bijzonder presentje uit haar tas. "Hier lieve WimLex, voor jou". Verbaasd en om me heen kijkend of Edwin Smulders niet op de loer lag nam ik het presentje in ontvangst.
Het bleek een string. Bijna stotterend bedankte ik haar en gooide de string op mijn schoot, uit het zicht van andere bezoekers van het café waar we zaten.
"Bekijk hem eens goed", vertelde ze. Ik begreep niet zo goed of zij nu doelde op een vulgaire aktie en wierp een blik op mijn schoot.
De string bleek voorzien van een labeltje, lijkend op een prijskaartje. Nader onderzoek leerde mij echter dat het geen prijskaartje betrof, maar een mini-flyer voor een feestje van haar organisatie. Ietwat opgelucht vervolgde ik onze conversatie.
Het feestje zou plaats vinden in de Escape in onze hoofdstad en wij mochten alleen komen als mijn verloofde de string zou dragen.
Een leuke voorwaarde leek mij en eenmaal thuis aangekomen wist ik mijn Maxima te overtuigen om de string te dragen tijdens het bezoeken aan dit feest.
En dan nu het mailtje van Ted L.
In de mail kwam ik ondermeer tegen: "In NoW&WoW zal een veiling plaatsvinden van slipjes, gedragen door bekende
Nederlanders. Zo zullen de slip die Maxima droeg tijdens haar eerste
ontmoeting met Wim-Lex, de heupslip die Catherine Keijl tijdens de laatste
opnames van de vijf uur show aanhad en de tanga die Katja Schuurman in
Spanje net dat beetje extra zelfvertrouwen gaf en tot ongekende prestaties
dreef tot de vele hoogtepunten van de avond behoren."
Nu wil het feit dat alle slips die mijn verloofde draagt zijn genummerd door de wasserette van het paleis en er geen enkel nummer ontbreekt.
Omdat de string die wij van Merel kregen, niet is genummerd kan deze zonder medeweten van onze veiligheidsmensen buiten de poorten van onze woning worden meegenomen.
Ted L. spreekt dus niet de waarheid.
Wij willen echter coulant zijn en de besproken string alsnog ter veiling beschikbaar stellen, op voorwaarde dat:
a) de opbrengst van de veiling van deze string geheel ten goede komt van het Wereld Natuurfonds;
b) Ted L. hem eerst persoonlijk showt aan zijn publiek voordat de veiling van start gaat;

Als hij accoord gaat met deze twee voorwaarden, dan zal de string per omgaande via de redactie van deze site ter beschikking worden gesteld, ongewassen welteverstaan.
En als bewijs van echtheid, heb ik een foto van mijn verloofde bij de column van deze week geplaatst.

Wim Lex



(toegevoegd:05-12-2001/12:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws