Preview: Capital02Berlin @ «O»

Partyscene Redactie | 11 juni 2001
headlines


Remy, Stef en Paul van Dyk zullen op zaterdag 10 november de tweede editie van Capital inleiden. De Haagse «O» is de spot voor dit event.

De organisatoren Full Circle en de «O» zijn bij elkaar gekomen om een nieuwe progressive-avond te creëren. Capital is het uiteindelijke resultaat en zal zaterdag 10 november voor de tweede keer haar deuren openen in Dancetheatre «O» in Den Haag.

Capital streeft ernaar om grote dj-namen binnen te halen en verschillende locaties aan te doen. Na «O» Den Haag, zullen «O» Arnhem en Escape Amsterdam deel uitmaken van dit concept dat voor volgend jaar acht feesten op het programma heeft.
Voor Capital 02 komt uit Duitsland hitmeester Paul van Dyk zijn platen draaien. Een flinke portie Haagse trots zal Paul van Dyk vergezellen. Dj’s Remy en Stef zijn de uitverkorenen voor deze avond. De heren zullen elk geruime tijd achter de draaitafels staan want het feest start om 23:00uur en duurt tot 08:00. Kaarten kosten fl 30,- Deze kunnen uiteraard gewonnen worden. Als jij ons haarfijn kunt vertellen met welke hit Paul van Dyk de Nederlandse hitlijsten onveilig maakte, maak jij kans op twee kaarten. Mail je reactie naar de redactie.

(toegevoegd:06-11-2001/11:18)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws