Partyreport: Marcella @ SOL

Partyscene Redactie | 11 mei 2001
headlines



Op het Rembrandtplein kun je op je donderdagavond goed uitgaan. Eén van de plekken voor een gezellig begin van je weekend is dj café SOL. Deze trendy barclub kent vijf clubavonden waarvan SWITCH on thursdays er één van is. Resident dj’s zijn Anthony en Marcella die elkaar wekelijks afwisselen. Afgelopen donderdag was het de beurt aan Marcella.

Sol was nog vrij leeg bij binnenkomst. De rustige sfeer nodigde ons uit om te ontspannen op de comfortabele banken. De organisatie wist in ieder geval wat lekker was. Schalen vol Marsen, Snickers, Twixen en ander snoepgoed hielden ons letterlijke en figuurlijk zoet. Dit in combinatie met de muzikale en groovy melodieën van dj Cleon en de lachwekkende tekenfilms op de videoscreens maakte het een relaxed begin van de avond.

Het werd langzaamaan voller in Sol, de ontspannen sfeer vloeide over naar een feestelijke stemming. Cleon paste zijn draaistijl goed aan. Marcella was reeds binnen en werd voor partyscene geïnterviewd. Na het vragenvuur nam ze plaats achter de draaitafels en begon haar set helder met grooves en funky deephouse. Sol werd vol.

De banken waren inmiddels weggehaald om de dansvloer vrij te maken. Het publiek had de smaak goed te pakken en ging mee in de set van Marcella die ons langzaam steeds dieper meenam in haar muzikale belevenis. Even dachten we dat Roog ook wat plaatjes zou draaien maar hij was vanavond gewoon onderdeel van het feestende publiek. De avond was gezellig, Marcella draaide goed. SWITCH on thursdays is een uitstekend begin voor een daverend weekend.

(toegevoegd:05-11-2001/15:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws