Glamour is Back!

Partyscene Redactie | 15 oktober 2001
headlines



De naam [URL1] is geleend van het boek van de Amerikaanse schrijver Brett Easton Ellis waarin clubpromoter annex fotomodel annex sportschoolkind Victor Ward verzeild raakt bij een clubje terroristische modellen. Glamorama onderscheid zich van andere feesten door uitgebreid stil te staan bij het thema, dat elk feest zal bepalen. Dit vind je terug in de decors, de acts en de flinke knopoog waarmee het het thema onder handen wordt genomen. ‘Glamorama meets the Betty Ford Clinic’ is het leidmotief van deze eerste met luxe, glitter en glamour overladen aflevering.
Het festijn zal in de Powerzone in Amsterdam gehouden worden. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar op een aantal streng geselecteerde verkoopunten waar men alleen een ticket kan kopen op vertoon van de flyer. Deze is ook nodig voor de aanschaf van kaarten aan de deur.
Dj’s op Glamorama zijn Daniel Abrandis, Eric de Man en Marnix. Het visuele gedeelte is in handen van Photonic en het vocale verzorgt Lex Empress. Daarnaast kun je genieten van optredens van The Less Then Zero Girls (!), Diva Mayday en Covergirl Sonny. Wil je een VIP behandeling genieten dan kun je in het speciale VIP-gedeelte een tafel huren. Dat kost een paar centen maar dan heb je wel persoonlijke bediening en valet-parking. Kaarten voor Glamorama kosten fl. 40,-

(toegevoegd:15-10-2001/11:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws