Beloning uitgeloofd na brand Lexion

Partyscene Redactie | 20 september 2001
headlines


Gisteren verscheen in de Telegraaf een bericht van een onderzoeksbureau dat in opdracht van de verzekeraar van Lexion een beloning uitloofde voor tips die moeten leiden naar de daders van de brand in de Lexion. Marije van Lexion is nog steeds een beetje van haar stuk door de gebeurtenissen vorige week dinsdag: “Het onderzoek van de brandweer wijst uit dat de brand is aangestoken. Er zijn brandbevorderende middelen aangetroffen door de brandweer.”
Bij de Lexion bestaat nog geen direct vermoeden wie er achter de brandstichting zou kunnen zitten. “Eigenlijk is iedereen verdacht op dit moment,” zegt Marije. Op de site van Lexion is een oproep terug te vinden waarin iedereen die iets weet wordt gevraagd contact op te nemen met de Lexion.
In ieder geval staat vast dat de Lexion opnieuw zal worden opgebouwd, op dezelfde plek waar nu de puinhopen liggen. In de tussentijd wordt gezocht naar de vervangende locatie. Marije: “Binnen twee maanden gaan we weer open.” Wat dat betreft is Lexion heel standvastig. “We hebben heel gemengde gevoelens over het gebeurde,” zo zegt Marije van Lexion, “maar we moeten de draad weer oppakken en er keihard wat van gaan maken.” Wij wensen de Lexion en haar medewerkers in ieder geval heel veel sterkte toe.

(toegevoegd:20-09-2001/12:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws