DJ Fanclub gaat verhuizen?

Partyscene Redactie | 9 november 2001
headlines

Deze in het geheim gehouden onderhandelingen zijn in een laatste stadium gekomen; Er op of er onder...
Door de redactie van DJ Fanclub jaren lang te bestoken met uitnodigingen voor borrels, feestjes e.d. heeft Credits Media een voetje tussen de deur gekregen bij DJ Fanclub. Ook zogenaamde kleine relatie geschenkjes op zijn tijd, namen gretig aftrek bij onze redactie leden.
Daarbij de belofte dat als DJ Fanclub voor BLVD gaat werken ze mogen rekenen op het “boter bij de vis” betalingssysteem.
En ook daar is op deze redactie grote behoefte aan!
(Dat de vergoeding voor artikelen en reportages twee keer zo hoog is als bij Basic Groove & PartyScene is minder belangrijk, als er maar betaald wordt en OP TIJD!)
Kortom, alles lijkt klaar te zijn voor deze MEGA “overstap”.
Toch zijn er nog enkele “obstakels” gerezen:
Een uitermate tactische zet van Basic Groove was wel om deze maand onze hoofdredactrice Maz Weston tot “medewerker vd maand” te benoemen in BG #07 (pag.8).
Een ander obstakel was van geheel andere aard: Een van de redacteuren van DJ Fanclub is van beroep freelance fotograaf en werkte al jaren voor div. bladen van Credits Media. Deze niet nader te noemen fotograaf zegt nog enkele tienduizenden guldens van Credits Media te goed te hebben...
En daar ligt hem nu de kneep; Bewuste fotograaf heeft eieren voor zijn geld gekozen en is in gegaan op het voorstel van uitgever Credits Media om i.p.v. in geld uitbetaalt te worden in aandelen. Kortom, nu wij van DJ Fanclub een meerderheid belang hebben bij de BLVD uitgever ligt de overstap steeds meer voor de hand.

De T-shirts met kabouter opdruk was weer een “schot in de roos” (De officiële Gouden Kabouter Awards T-shirts)Tel daar nog eens bij de prachtige T-shirts die Credits Media voor ons heeft laten drukken, dan zou ik zeggen: “I rest my case!”
Wat blijft is dat onze hoofdredactrice deze hele maand nog “medewerker vd maand” is en dus moeilijk deze maand de “biezen kan pakken”. Er ontstaat steeds meer een soort tweedeling. Misschien valt DJ fanclub wel in twee afdelingen uit elkaar? Zeg maar de oude media afdeling (Basic Groove) en de snelle nieuwe media (PartyScene) die elk zijnsweegs gaat. Wie zal het zeggen?Gaat dit verhaal nog ergens naar toe, beginnen we ons nu af te vragen. Ja, we gaan even terug naar afgelopen vrijdagnacht. Toen vond er een DJ fanclub feestje plaats in de Amsterdamse Paradiso. Op die zelfde avond deed PartyScene verslag van een feest in de Amsterdamse Melkweg. Niks aan de hand zul je zeggen. Maar waarom moest PartyScene van uit de Melkweg verklaren :

BEZOEKERS HEBBEN JUISTE KEUZE GEMAAKT:
“Toch is dit beter dan de Parad(i)sio”De onvermijdelijke breuk tussen PartyScene en DJ Fanclub onderling lijkt nu bijna “onafwendbaar”.

Undercover

(WAARSCHUWING: Dit verhaal heeft een groot “WAT IS WAAR ?” gehalte!)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws