Nieuwe muziek van Alan Walker is in aantocht

Ivo Mollemans | 28 november 2016
music

Afgelopen jaar dook er ineens een nummer op met de titel ‘Faded’. Veel mensen herkenden het instrumentale gedeelte van de track nog van een aantal jaar geleden, maar de vocalen die de producer eroverheen liet zingen hebben ervoor gezorgd dat de track een gigantische hit is geworden. Sindsdien staat Alan Walker officieel op de kaart als producer en ook de nummers die hij hierna heeft gemaakt zijn immens populair geworden.

Talent genaamd Alan Walker

Zijn andere single ‘Sing Me To Sleep’ deed het ook erg goed en daarnaast heeft hij verschillende succesvolle remixen uitgebracht. Hiermee heeft hij weten te bewijzen dat hij veel meer is dan een eendagsvlieg die toevallig ooit een hitje heeft gescoord. Ook zijn single die binnenkort uit gaat komen belooft veel goeds.

LEES OOK: Nederlands producer talent helpt Jack Ü

Alone

Het nummer heet ‘Alone’ en in de preview is te horen dat het veel weg heeft van zijn track 'Faded'. De geluiden die gebruikt zijn, zijn herkenbaar en ook de melodie lijkt wel wat op die van 'Faded'. Al met al maakt dat niet heel veel uit want de stijl van Alan Walker is zo uniek dat hij ermee mag doen en laten wat hij zelf wil. Het is in elk geval een echte track die je zou verwachten van hem en wij kijken uit naar 2 december, want dan komt het nummer officieel uit.

Luister hieronder naar de preview die Alan online zette op Instagram.

 

So happy to tell you that my new song "Alone" will be released on December 2!

Een video die is geplaatst door Alan Walker (@alanwalkermusic) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws