Dutch Dance Chart top 50 iedere zondag op DANCENETFM

Partyscene Redactie | 29 augustus 2000
headlinesDe lijst wordt samengesteld uit de reacties van 175 dj's. Naast de bespreking van de nieuwe 'klassiekers' biedt het programma nog dance nieuws en het spelletje Pitched.
In het liveprogramma Vinyl Visions is vanavond, buiten de resident dj's Ton T.B. en Eelko Thionville, de gastdj Johan "cyber" Groenewegen te horen. Tussen 19.00 uur en 22.00 zullen zij hun beats door de boxen blazen. Gevolgd door het programma Mellow Moods Café, dat wordt opgenomen in het Haagse Dance Theatre. De muziek wordt door de resident Mellow Moods cafe dj's, Peter van Leeuwen, Mark van Dalen, Barry en Eelco Wijninga verzorgd.
Daarnaast heeft de link naar DANCENETFM nog meer te bieden. Zo zijn de Nederlandse releases van Three Drives (dj Enrico en dj Ton T.B.) al in de Nederlandse winkels verkrijgbaar. Op het Massive Drive label. De Engelse release op Extravaganze records is pas op 3 september.
Ook hebben zij nieuws van de Human Resoarce die met Dominator een legendarische status op de dansvloer kregen. Haast tien jaar na dato zijn ze er weer en brengen de oldskool sounds in een nieuwe hardhouse release. De plaat is te vinden op het label: Blue records limited.
Op vrijdag 14 september presenteert Mark van Dale de derde Restyled party in de Amsterdamse Escape. Bijgestaan door mc Paul-T, en dj Tony & friends laat van Dale de vloer op 'deep house with a twist of techno and trance'bewegen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws