Grand opening Club More

Partyscene Redactie | 10 september 2000
headlines
Voor de deur van het Rothaanhuis vergast gastvrouw Deborah op deze koude avond het streng geselecteerde publiek op een warm onthaal. Na de entree wacht een diepe, lage ruimte die volledig wit geschilderd is. Aan weerszijden hangt rood velours langs de wanden. Iedereen krijgt een welkomstdrankje waarna het feest kan beginnen.
De opzet van de avond is dat elke betrokken feestorgansatie, samen verantwoordelijk voor de programmering, een deel van deze avond voor zijn rekening neemt. Aanspreekpunt Gert van Veen loopt door het gewoel en maakt hier en daar een praatje. Van Veen over de nieuwe club: "Zes weken geleden wisten we nog niets en nu staat dit er. Het was een gekkenhuis. We hebben dit binnen no time op moeten zetten."
Het voorheen zo donkere bingo-hol is omgetoverd tot een frisse club met ruime dansvloer, zitjes en een lange bar. Hier blijft het niet bij vertelt Gert: "In de loop van dit jaar breiden we verder uit. Op de eerste etage komt een restaurant annex loungeruimte. Het blijft toch ideaal als je als bezoeker kan kiezen uit twee sferen en muzieksoorten." Meer info over More

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws