5 Days Off @ Melkweg

Partyscene Redactie | 7 september 2001
headlines



Vanaf woensdag 18 juli tot en met zondag 22 juli zullen beide zalen van de Amsterdamse Melkweg, de Max en de Oude zaal, in het teken staan van 5 Days Off. Vijf dagen achtereen zal de avant-garde van de moderne dance laten horen wat de huidige stand van zaken is. Naast bekende namen zal 5 Days Off ook aandacht besteden aan opkomend talent om een zo divers mogelijk aanbod te bieden.
Dag #1
De doordeweekse woensdag staat in het teken van tech-house en techno met Speedy J, Slam, Luke Slater, Michel de Hey en Steve Rachmad.
Dag #2
Donderdag wordt 5 Days Off soulfull ingevuld door King Britt, Silicone Soul, KC de Funkaholic en Roog & Roos.
Dag #3
Op vrijdag is het tijd voor breaks, beats en elektro met in de line-up L Dopa/Chaos, DJ Assault en een live-optreden van Peshay.
Dag #4 en #5
Zaterdag zal de dance arena gehouden worden en op zondag komen niet onaanzienlijke namen als Derrick May, Stacey Pullen en een showcase van platenzaak Rush Hour door DJ Recloose/Relaxo Abstracto. 5 Days Off begint iedere avond om 22.00 uur. De woensdag, donderdag en zondag kosten fl. 35,-. Op vrijdag ben je fl 25,- kwijt en zaterdag kost fl. 15.-. Ook is een passe-partout verkrijgbaar. Alle tickets zijn exclusief lidmaatschap.
Op de site van de VPRO kun je meer zien, horen en lezen over 5 Days Off. Wij zullen ook elke dag verslag doen van het evenement. Hou ons ook in de gaten voor kaartjes. We mogen per avond 3x2 kaarten weggeven. Meer informatie volgt.

(toegevoegd: 09-07-2001/14:21)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws