Impulz: Geluid een tikkie harder

Partyscene Redactie | 19 februari 2001
headlines



Een paar lazers, redelijk wat licht en de weinige aankleding maakten de Main Hall er niet echt gezelliger op. In de Progressive zaal was het koud. Logisch dat de sfeer dan een beetje kil is.
De bar was prima, personeel dat stug doorwerkte en het met slechts één tap moest stellen. Er was genoeg te krijgen tegen een normale prijs.
Dat de toiletten in een moeras waren veranderd waarvoor je een kwartier kon wachten en een gulden moest neerleggen, deed gelukkig niets af aan de muziek want die was met een keur aan grote namen prima vertegenwoordigd. Dave Randall en Tom Harding waren op dreef, Michel de Hey kon er geen genoeg van krijgen maar moest plaats maken voor Billie Nasty die lekker verder stampte. Richie Hawtin die draaide ook sterk. Jammer dat Umek uiteindelijk maar heel even gedraaid heeft.
Laatste puntje: het geluid, dat in sommige zalen best een tikkie harder had gemogen. Party-oren kunnen wel wat hebben toch? De organisatie heeft steekjes laten vallen in de organisatie maar zeker niet in het programma. Als euforisch zou deze derde editie van Impulzniet bestempeld kunnen worden. Het stempel van groots beat-aanbod verdient het zeker wel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws