Eve meets Deep Dish

Partyscene Redactie | 15 januari 2001
headlines






Afgelopen vrijdag was het dan zover. De nieuwe clubavond Eve, met Erick E als resident, ontving Deep Dish om de avond muzikaal aan te kleden. Het legendarische duo uit Washington bleek echter maar voor de helft aanwezig te zijn. Eén van de twee heren, Sharam, had het vliegtuig gemist en was in Londen gestrand.
Maar gelukkig deed Ali als enkeling de naam Deep Dish eer aan. Het duurde een tijd voor hij op gang kwam, maar daarna kwamen al snel de diepe klanken tevoorschijn waar de meesten voor gekomen waren. Bovendien zal Ali met een gelukkig gevoel achter de draaitafels hebben gestaan, de twee zijn namelijk genomineerd voor een Grammy Award in de categorie ‘Best Remix’ met hun fenomenabele remix van Madonna’s Music.
Degenen die het duo toch nog een keer als twee-eenheid aan het werk willen zien, zullen een bezoek moeten brengen aan The End in Londen of Release in San Fransisco, waar het duo hun residenties hebben. Of je kunt proberen kaarten te regelen voor de Winter/Spring 2001 modeshow van Versace Couture. Deep Dish maakte eerder bekend tijdens deze show een dj set te zullen weggeven.

Reactie van gastenlijstwinnaar Alexander:
"Goedesmorgen! Deep Dish was leuk en gezellig, ondanks dat er maar een van de twee kwam opdagen. De ander had zijn vliegtuig gemist, zoals je misschien al wist. Publiek was goed en leuk. Heel veel lol gehad! groetjes, Alexander"


(toegevoegd: 15-01-2001/12:10)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws