Lucky People Center nadert ontknoping

Partyscene Redactie | 11 november 2000
headlines


New Metropolis (NeMo) is aankomende donderdag voor een avond omgetoverd in een Partyvakbeurs. Geen mannen met linnen tasjes maar de sleutelfiguren van de dance zullen het futuristische gebouw aan het IJ bevolken.
Naast eten en drinken onder de muzikale begeleiding van Remy, Jean en Michel de Heij, zal de tijd genomen worden om met elkaar van gedachten te wisselen over de zaken die de huidige Partyscene bezig houden. Onderlinge concurrentie, de houding van de overheid en gesteggel met de Buma/Stemra zijn punten die o.a. aan de orde zullen komen.
In de Silly Symphonies Celebrity Playroom draaien bekende organisatoren en boekers hun favoriete platen. Zo zal Anna Knaup van het gelijknamige agency (vertegenwoordiger van o.m. Jean) een deel van de avond voor haar rekening nemen.
Anna: “Of ik er naar het Lucky People Center uitkijk? Nou het wordt wel spannend. Ik heb wel eens platen op een draaitafel gedraaid maar nog nooit met twee tegelijk.” Anna is van plan om vooral house-klassiekers te gaan draaien: “Om niet helemaal onvoorbereid te zijn ga ik tips vragen aan dj Natarcia.”
Om 23.00 gaan de deuren open voor het publiek en zullen dj’s Lovely, King Britt en last maar helemaal niet least Farley Jackmaster Funk de draaitafels bevolken. Kaarten kosten fl 37,50

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws