Afgelopen weekend: Kim bezoekt Healers Love Boat

Partyscene Redactie | 12 mei 2000
headlines


Al scheurend door de regen in de "Dukes of Hazard" stijl (wel verantwoord en gordels om) reden we ietwat te laat richting achterkant Centraal Station waar de boot om 02:00 zou uitvaren. Eenmaal de boot bereikt, was men al bezig de trossen los te gooien maar we konden nog aan boord.
De boot bestond uit twee verdiepingen, beneden de "move your body" vloer en boven de "chill out" ruimte. De sfeer was optimaal en de partyvibes nadrukkelijk aanwezig.

"I'll take you up to the highest high,
release your spirit, set you free.
Come and feel my energy
let's be as one in soul and mind.
I'll fill your world with ecstasy
touch all your dreams deep down inside.
Come take a trip to my wonderland
I've got what it takes to make you mine"

Wat ik zo opmerkelijk vind, is dat er voor elke housestroming wel een bepaald dansje is; de 2step Garagemoves, de latin housemoves, gabberpasjes en ga zo maar door. Wie bedenkt deze dansjes in godsnaam? En wil diegene mij misschien wat bijbrengen zodat wat ik doe ook op dansen lijkt?

Toen de boot al weer was aangemeerd (eigenlijk überhaupt niet gemerkt dat de we hebben rondgevaren) kon ik het toch niet laten om snel nog even een dansje te wagen. Jammer eigenlijk dat ik niet heb gemerkt dat de boot vaarde, want de sensatie van een rondvarende boot is toch altijd dat je niet door hebt dat je aan het varen bent totdat je het gevoel hebt dat de grond onder je voeten wegvalt. Ofzoiets. Samen met de juiste muziek levert dat bij mij altijd een behoorlijk trippy gevoel op, bij sommigen misselijkheid geheten.
Enfin. Aan het einde gaf Erik E nog wat toegiften, een graadmeter voor of het feest is geslaagd. Nog vol van het dansen en met de muziek galmend in m'n hoofd liep ik naar de auto, waarbij ik tijdens het pakken van mijn autosleutels uit mijn broekzak, jawel, een paar consumptiebonnen vond!!!!!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws