Give me your face - We'll give you the look.

Partyscene Redactie | 25 september 2000
headlines
Het is nog relatief vroeg als de Amsterdamse Passengers Terminal volstroomt met een uitzinnige menigte. De entree verloopt soepel en vriendelijk en de garderobe is gratis. Het vormt de opmaat voor een van de meest opwindende feesten van het jaar. Wanneer iedereen zijn weg heeft gevonden in het schitterende gebouw -de roltrappen omhoog leiden de bezoekers naar de grote zaal- draait Monte La Rue het dansvolk warm onder een een bad van licht.
De enorme ruimte is opgedeeld in drie area’s waarvan de dansarena de grootste vormt. Midden in de zaal staat de catwalk van Diesel opgesteld. Vanwege de restrictie dat iedereen voor half twaalf binnen moet zijn, zullen straks alle bezoekers getuige zijn van de presentatie van de nieuwe collectie van het hippe modemerk. Na de show barst het feest in alle hevigheid los.
Junior Sanchez opent met een funky set die de massa laat golven en rollen. Vanaf het eerste VIP-deck, de linkerballustrade in de Terminal, is goed te zien hoe men massaal aan het dansen slaat. De prima geluidinstallatie laat het gebouw op zijn grondvesten trillen. Zo zijn aan alle grote en kleinere details gedacht. De bar is efficient en vriendelijk en het toilet is –wonder boven wonder- gratis. Behalve de dwingende oproep om toch vooral tien bonnen per keer aan te schaffen, valt er eigenlijk niets op de hele organisatie aan te merken.
Na Junior Sanchez is het aan Laidback Luke om de kroon op de avond te zetten. Hij deed wat van hem verwacht werd. Met een stevige en dansbare set sloot hij de avond waardig af. Op de meeste faces was toen wel the look te zien. Een look van gelukzaligheid.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws