Forumposters ontmaskerd: L.win

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Ik mis een plekje waar je live-sets kan beluisterenL.win at work?

Love2Party bestaat vijf jaar. Niet alleen wij, maar onze vele forumposters zijn verantwoordelijk voor dit levendige medium. Om ons jubileum extra glans te geven, zetten we enkele vaste schrijvers van ons forum in de schijnwerpers. We zijn alweer beland bij de vijfde ontmaskering. Deze keer L.win. Hoe vaak zit hij op ons forum, wat vindt hij de leukste discussie ooit op Love2Party gevoerd, en - nog belangrijker - welke andere forumposter ziet hij graag terug in forumposters ontmaskerd

Naam:
Elwin alias L.win
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Vuren. Tja, waar zou dat nou weer liggen?
Beroep: Instructeur in de mooiste healthclub van Rotterdam.
Favoriete muziekstijl, dj's en producers: Op het moment zijn het vooral de minimale sounds die mij erg, maar dan ook heel erg kunnen boeien, dus is dit op dit moment ook de muziekstroming die ik al meer dan drie jaar op de voet volg. Maar heb er ook geen problemen mee om naar muziek te luisteren als bijvoorbeeld The Doors!
-Favo DJ's: Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Tobi Neumann, Troy Pierce, Dominik Eulberg, Pantytec, Steve Bug en al het andere wat hier een beetje in het rijtje thuishoort. Maar ook naar een dj-set van bijvoorbeeld een Laurent Garnier kan ik nog erg waarderen.
-Producers: Vele boeiende producers staan ook hierboven vermeld, labels waar voor mij erg goede producties op uitkomen zijn; Perlon, Kompakt, Trapez, Boxer Sport, Cocoon, Pokerflat, Playhouse, Minus, pom pom.
Sinds wanneer bezoek je Love2party? Denk dat ik nu zo'n twee jaar actief ben met het bezoeken van de site.
Hoe vaak kijk je op Love2party? Een gemiddelde van 2 keer per dag is reeel.
Zou je zelf wel eens voor Love2party willen schrijven? Nou nee. Als ik iets te melden heb, of wil wat vertellen over een leuk feestje waar ik geweest ben, plaats ik gewoon een post, heb ik ook mijn zeggie gedaan.
Naar welk persoon in het forum zou je 'in het echie' wel een paar rotte eieren willen gooien? Op dit moment post TV teveel tegen mijn zin en een beetje onzinnig, dus een poging om er 1 bij hem/haar op het bolletje te gooien lijkt me wel wat.
Met welk persoon in het forum zou je gezellig een biertje willen drinken? Uiteraard samen met Permeister, we doen dit nou nooit samen, lijkt me wel een keer gezellie om dat voor een keer te doen ;-) Voor de rest ben ik nooit te beroerd om met ieder ander forumposter/posteres eens wat te drinken, is altijd gezellig toch
Ben je zelf ook actief in de dancewereld? Actief met het bezoeken van feestjes ben ik zeker, ben zeer, maar dan ook zeer regelmatig te vinden op verschillende feestjes in binnen en buitenland. Op het gebied van draaien ben ik al een jaartje of zes erg actief op mijn zolderkamertje. Heb sinds een jaar of drie veel feestjes voor vrienden en bekenden gegeven, maar nog nooit echt iets groots. Maar wat niet is, kan altijd nog komen. Er staat 13 augustus iets op het programma ter ere van mijn verjaardag. Toplocatie: moet echt heel leuk gaan worden. Kan er helaas niks meer over zeggen. Dus geen zin in de FFWD after party? Dan kan er nog altijd afgereisd worden naar Vuren ;-) Interesse? Laat maar een post achter!
Wat is voor jou de meest hilarische discussie ooit op Love2Party gevoerd? Kan eigenlijk niet met een concreet voorbeeld komen.
Wat kan er verbeterd woorden aan Love2Party? Het is op dit moment een hele leuke/gemakkelijk site. Mis alleen een plekje waar je live-sets terug kan beluisteren. Dat moet ook een plekje krijgen! En de anonieme posts moeten verdwijnen, heel irritant dat mensen hun gal kunnen spugen zonder zich kenbaar te maken.
Verder nog iets te zeggen? Er zijn eigenlijk geen dingen die mij op dit moment op het hart liggen. Ik zal tegen die tijd wel een verslag schrijven van mijn verjaardsfeest, want geloof me mede forumposters: 13-08-2005, Vuren aan de Waal wordt de bomb! Hopend op een mooi zonnetje ;-)
Welke andere forumposters zie je hier graag terug? Tecknoism, Maaike Mooiweer & Permeister

Wij verzoeken Tecknoism, Maaike Mooiweer & Permeister bovenstaande vragen te beantwoorden en deze, vergezeld van een mooie en scherpe foto (animatieplaatje mag ook), op te sturen naar Marcel
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je persoonsgegevens om.

Archief forumposters ontmaskerd:
Paulus
Okzbow
Pffffffff

Mad'r

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws