Assassin's Creed Victory nieuwste game in de serie

Eveline Meijer | 29 maart 2015
lifestyle


De nieuwste game in de Assassin's Creed-serie is pas net uit, maar er wordt al steeds meer bekend over de nieuwe titel. Assassin's Creed Victory, zoals het spel heet, speelt zich af in de negentiende eeuw in Londen en komt volgens de geruchten in de herfst uit.

De details zijn bekend geworden via een lek bij Ubisoft, die ze deelden met de website Kotaku. Volgens de bron is Assassin's Creed Victory het enige spel uit de serie dit jaar en deze komt alleen op de nieuwste consoles uit, namelijk Xbox One, Playstation 4 en PC. Bij de vorige release kwamen er nog twee spellen uit: Assassin's Creed Unity voor de nieuwe consoles en Assassin's Creed Rogue voor de vorige generatie consoles.

Assassin's Creed Victory

Gameplay

Kotaku heeft een video van zeven minuten in handen, waarin de eerste gameplay al te zien is. Hierin zie je niet alleen het karakter dat waarschijnlijk de hoofdrolspeler is, maar ook vliegt de camera van straatje naar straatje. Dit kan duiden op veel side quests, zoals gokken in een pub en straatracen met een koets. Ook wordt wat waarschijnlijk de eerste quest is al bekend gemaakt. Een gemaskerde vrouw geeft je de opdracht om een man genaamd Roderick Bulmer te vermoorden. Hij verkocht kleine meisjes voor de vijanden van de assassins. 'De tempeliers moeten ons bericht ontvangen', zegt de vrouw volgens Kotaku. 'Je moet het in bloed verzenden.' Bulmer wordt inderdaad vermoord en de assassin springt van een trein in een stapel hooi. Vervolgens zie je het logo: Assassin's Creed Victory.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws