Wat trek jij aan met Koningsdag?

Joni Hendrix | 24 april 2015
lifestyle


Onze Willem is bijna jarig en dat betekent: feestje!! Eindelijk mag de oranje kleding weer uit de kast, maar ook de kleuren rood, wit en blauw mogen op Koningsdag gezien worden. Weet je nog niet wat je aan moet doen? Dan hebben wij misschien wel leuke kledinginspiratie voor je.

 

Veel mensen denken bij Koningsdag alleen aan de kleur oranje, maar vergeet ook de kleuren van onze vlag niet. Combineer bijvoorbeeld een mooie blauwe rok met een leuk wit hemdje en trek daarop een rood colbertje aan. En om het helemaal af te maken draag je er felle oranje pumps (au!) onder. Geen zin om over de top te gaan? Een leuk oranje shirt zorgt er al voor dat jij op Koningsdag bij de rest van Nederland hoort. Denk ook aan accessoires, zoals een leuke oranje ketting, sjaal of rood-wit-blauwe armbandjes. Let op: vergeet je nagels en een mooie vlag in je gezicht niet!

Voor de mannen is de keuze iets minder groot, maar daardoor niet minder leuk. Trek een subtiele blauwe broek (een jeans kan natuurlijk ook) aan met een witte blouse erop en gooi er een rood vest overheen et voilà, je bent er klaar voor. Maak je Koningsoutfit helemaal af met toffe oranje sneakers of een mooie rugzak. Of ga voor een leuk oranje shirt, dat doet het natuurlijk ook altijd goed.

Dames en heren opgelet: Let er op dat je niet álles met elkaar combineert, want je wilt niet voor paal lopen op de verjaardag van onze koning. Kies daarom voor één oranje item om rare kleurverschillen te voorkomen. De rest mag je zelf bepalen! Wij wensen je alvast een hele fijne dag toe. En we mogen natuurlijk de man die het feest mogelijk maakt niet vergeten: Koning Willem-Alexander gefeliciteerd!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws