5x hip in de regen

Joni Hendrix | 6 september 2015
lifestyle


Nounou, wat hebben we de afgelopen weken toch een mooie zomer gehad, NOT! De regen geeft ons al het gevoel dat het herfst is, terwijl we graag nog even willen genieten van de zon. Maar helaas, misschien dat het de komende weken beter weer wordt. Mocht dat niet het geval zijn, dan hebben we een paar vette regenjassen voor je uitgezocht, zodat je in de regen ook helemaal fashionable bent!

rains

Rains

Regenjassen saai en niet sexy? Echt niet! Met deze knallende regenjas val je écht op en het is ook nog eens een mooi model. Wij zijn fan! Als het regent, is het natuurlijk belangrijk dat je in het verkeer opvalt en met deze jas gaat dat volgens ons wel lukken hoor. Een echte regenmusthave als je het ons vraagt!

nike

Nike (Man)

Voor de heren is een knal oranje jas natuurlijk iets minder geschikt en daarom is deze simpele, maar toffe regenjas van Nike een mooi item. Deze jas is ademend, windafstotend en waterafstotend. Wat wil je nog meer?

stutterheim

Stutterheim

Vind je een neonkleur misschien net iets te veel van het goede, dan kun je ook voor een minder opvallende, maar nog steeds super hippe regenjas gaan. Deze poederroze jas is schattig en zeker geschikt voor slecht weer. Laat die plensbuien maar komen!

rains2

Rains (Man)

Laat die umbrella (ella ella eh eh eh) voortaan maar thuis, want met deze regenjas mag je echt wel gezien worden op straat. De kleurencombinatie en de toffe legerprint maken dit item tot een pareltje. De sporty stijl maakt het ook meteen mannelijk en sexy!

armor lux

Armor Lux

Ben je niet zo van de kleuren, dan is een zwarte regenjas misschien wel wat voor jou. Deze regenjas van Armor Lux is functioneel, klassiek en door de afneembare capuchon is dit item een echte allrounder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws