Dit zijn de beste headphones van Bax-shop

Lucas Boon | 23 oktober 2015
lifestyle


Ben jij net als wij gek op muziek maar word je moeder, buurman of collega er helemaal gek van als je de volumeknop op standje elf zet? Dan moet je eens denken aan headphones van Bax-shop!

Bax-shop is gespecialiseerd in muziekproducten. In hun online shop kun je meer dan 30.000 artikelen vinden. Van elektrische gitaren, tot de nieuwste tablets tot hippe headphones - je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het!

En volgens onze redactie zijn de volgende headphones het uitproberen waard:AKG_By_Tiesto-K267-4

AKG K267 AKG By Tiësto

Een headphones vernoemd naar De Tovenaar a.k.a. Tiësto - dan weet je dat je goed zit. De AKG K267 is het vlaggenschap van de gehele Tiësto-serie. De K267 bezit krachtige 50mm-drivers, die garant staaPioneer_HDJ2000_MK2_K_black_zwart_front (1)n voor de diepste bassen, ook bij een  hoge geluidsdruk. Een must-have voor iedere muziekliefhebber! Ga voor meer informatie over dit model naar de website van bax-shop.

Pioneer HDJ-2000 MK2-K

Dit is een speciale: de Pioneer HDJ-2000 heeft een update ondergaan, wat maakt dat de headphone nu luistert naar de naam: MK2-K. Het geluid, de isolatie en het draagcomfort zijn sterk verbeterd. Hij wordt in een stevige hardcase en met een rechte én gekrulde kabel geleverd. Kwaliteit ten top dus! Ga voor meer informatie naar de website van bax-shop.

Sennheiser HD 25 II studio- en dj hoofdtelefoonSennheiser_HD_25_II_studio-_en_DJ_hoofdtelefoon_1

Met Sennheiser zit je sowieso wel goed, en met deze HD 25 II studio- en dj hoofdtelefoon al helemaal! De hoofdtelefoon komt met verschillende uitvoeringen en is populair vanwege zijn comfort en robuustheid. De oorkussens sluiten daarbij goed af, zo heeft je omgeving nooit last van jouw (supervette) muziek! Ga voor meer informatie naar de website van bax-shop.

Audio Technica ATH-M50x studio hoofdtelefoonath_m50x_2

De ATH-M50x kun je voor iedere situatie gebruiken. Je kunt 'm gebruiken tijdens het produceren in de studio, terwijl je aan het dj'en bent, of als je gewoon een van je favoriete nummers wilt beluisteren. Daarbij is de headphones opvouwbaar, wat maakt dat hij nauwelijks ruimte in beslag neemt! Ga voor meer informatie naar de website van bax-shop.

Shure SRH750DJ hoofdtelefoonSRH750_3

Goed geluid, comfort en betrouwbaarheid in één, een must voor iedere producer (of dj)!. De SRH750DJ komt met een drie meter lange, vervangbare kabel met een mini jack én je krijgt er een coole opbergtas en een vergulde 6,3 mm jack adapter bij. Ga voor meer informatie naar de website van bax-shop.

Ga voor meer informatie naar www.bax-shop.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws